Rapid – U Craiova 1948 ponturi pariuri 09.05.2022

Forma Flavius08: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Flavius08
Procentaj: 58%
Castigate: 14/24
Unitati: 68

Rapid Bucureşti o întâlneşte luni de la ora 20:30 pe U Craiova 1948. Partida se va desfăşura pe Stadionul Giuleşti, în cadrul rundei a 8-a din Play-Out-ul Ligii 1. Accesează cuvintele evidenţiate pentru a vedea şi celelalte ponturi România oferite de către tipsterii noştri.

rapid u craiova 1948 ponturi pariuri

Rapid

Giuleştenii au început grupa de Play-Out cu un nou antrenor după ce Mihai Iosif a fost demis după deplasarea din penultima etapă a sezonului regular, în care echipa a pierdut cu scorul de 3-2, chiar în faţa rivalei de astăzi, U Craiova 1948.

Vişinii nu au pierdut până acum sub conducerea noului antrenor, Adrian Mutu, care a reuşit 9 victorii şi un rezultat de egalitate.

Rapidiştii vin după o remiză, în deplasare, împotriva celor de la Chindia Târgovişte. Chiar dacă au prestat un joc solid, dominând partida, nu au reuşit să înscrie niciun gol, rezultatul final fiind 0-0.

U Craiova 1948

Craiova se situează în prezent pe a doua poziţie care asigură salvarea de la retrogradare, locul 11, cu un total de 31 puncte, având un avans de 3 puncte în faţa celor de la CS Mioveni, care ocupă poziţia a 12-a.

Echipa a trecut prin multiple probleme, dar a fost pusă pe picioare de către Nicolo Napoli, care a preluat echipa la începutul anului, pentru a 8-a oară.

În ultima etapă de campionat au reuşit să se impună, pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad, cu scorul de 1-0, după ce arbitrul a comis o mare eroare care a dus la un gol din lovitură liberă.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Rapid:

U Craiova 1948:

Absenţi

Rapid:

U Craiova 1948:

Istoric confruntări directe

Ultima confruntare dintre cele două formaţii a avut loc în runda a 29-a a sezonului regulat, acolo unde U Craiova 1948 s-a impus după un meci spectaculos, rezultatul final al partidei fiind 3-2.

Rapid – U Craiova 1948 ponturi pariuri – Flavius08

Trupa antrenată de Adrian Mutu are nevoie de o victorie în această partidă pentru a se menţine pe poziţia a 7-a, care asigură calificarea în Conference League.

Vişinii prestează un joc solid pe teren propriu, bilanţul fiind de 6 victorii consecutive, iar ultima înfrângere a avut loc anul trecut, în cadrul rundei a 10-a a sezonului regular, împotriva celor de la Voluntari.

În opinia mea vom avea parte de un meci dominat complet de către Rapid, fiind echipa care se află într-o formă mult mai mare faţă de rivala de astăzi şi care are alături şi sprijinul fanilor.

Pentru acest meci o să mizez pe un pariu interesant de tip combo oferit de către casa de pariuri SUPERBET – Accesează articolul cod bonus superbet pentru a vedea cum poţi primi 500 RON gratis!

Pronostic Rapid – U Craiova 1948: Victorie & Echipa cu cele mai multe cornere, RapidCOTĂ 4.00

Leave a Comment: