Rayo Vallecano – Espanyol ponturi pariuri 05.12.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 59%
Castigate: 10/17
Unitati: -132

În această după-amiază, începând cu ora 15:00, ora României, Espanyol va face deplasarea pe Campo de Futbol de Vallecas, pentru disputa cu Rayo Vallecano. În rândurile de mai jos îți sunt prezentate detalii despre cele două formații, cât și un pont în cotă 1.50.

vallecano espanyol ponturi pariuri

Rayo Vallecano

Surprinzător, madrilenii au avut un parcurs mai mult decât decent. Se situează în momentul de față pe poziția a 6-a, cu un total de 24 de puncte acumulate. Dețin un bilanț de 7 victorii, 3 remize și 5 înfrângeri.

Vin după un succes în Copa del Rey, scor 1-2, contra celor de la Guijuelo. Au fost nevoie de lovituri de departajare pentru a stabili cine va avansa în următoarea fază. Rayo a avut o eficiență ofensivă foarte bună, total de 23 de goluri marcate.

Din păcate, zona de apărare nu s-a ridicat la același nivel, fiind surprinsă în 16 rânduri. În disputa de astăzi, Andoni Iraola nu îi are la dispoziție pe Pathe Ciss, Santi Comesana și Martin Merquelanz.

Espanyol

Alb-albaștrii nu s-au descurcat la fel de bine. Ocupă locul 9, cu 20 de puncte obținute și un bilanț de 5 victorii, 5 remize și 5 înfrângeri. Au un moral foarte bun, deoarece au reușit să se impună în ultimele două dispute programate.

Au un compartimen ofensiv destul de solid, total de 15 goluri marcate până acum. Raul de Tomas este golgheterul echipei, cu 7 goluri înscrise și două pase decisive. Apărarea a avut și ea o eficiență ridicată.

A reușit să limiteze adversarii la un total de 14 goluri, medie de sub un gol cedat pe partidă. Apărătorul Oscar Gil este out pentru jocul de astăzi, în timp ce Landry Dimata și David Lopez sunt în continuare incerți.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Rayo Vallecano: Dimitrievski; Balliu, Saveljich, Catena, F. Garcia; Lopez, Valentin; Palazon, Trejo, A. Garcia; Guardiola

Espanyol: Lopez; Vidal, Gomez, Cabrera, Pedrosa; Bare, Herrera; Embarba, Darder, Puado; De Tomas

Absenți

Rayo Vallecano: Pathe Ciss, Santi Comesana, Martin Merquelanz
Espanyol: Oscar Gil

Istoric confruntări directe

Cele două formații au făcut parte în sezonul precedent din La Liga 2. Totuși, ultima dispută directă nu a fost în campionat, ci într-un joc amical. Rayo s-a impus atunci cu scorul de 0-2. Află de aici cum poți obține un gets bet bonus fara depunere.

Ponturi pariuri – Rayo Vallecano vs Espanyol – Cinculescu Andrei

Din punctul meu de vedere, Espanyol ar putea câștiga acest joc. Totuși, pentru siguranță, aleg să investesc doar într-un gol marcat de acesția. Îți recomand să urmăresți și rubrica biletul zilei la pariuri.

Revenind la disputa prefațată, așa cum am menționat și puțin mai sus, Espanyol a avut o eficiență destul de bună în atac, medie de un gol înscris pe partidă. Au punctat minim o dată în 11 dintre cele 16 jocuri din acest sezon.

În plus de asta, Rayo nu are o zonă de apărare tocmai solidă, fiind surprinsă minim o dată/meci. Au cedat cel puțin un gol în 12 dintre cele 16 dispute de până acum. De asemenea, tips-ul propus a fost câștigător și în 8 din ultimele 11 întâlniri directe.

Pronostic Rayo Vallecano – Espanyol & Cota: Peste 0,5 goluri Espanyol – 1.50

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5