RB Leipzig – Atalanta ponturi pariuri 07.04.2022

rb leipzig atalanta ponturi pariuri

Leipzig o intalneste pe Atalanta in mansa tur ale sferturilor de finala Europa League. Partida se va juca joi de la ora 19:45 pe Red Bull Arena. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.70 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

rb leipzig atalanta ponturi pariuri

RB Leipzig.

A castigat ultima partida jucata in Bundesliga pe teren advers impotriva lui Dortmund, meciul terminandu-se cu scorul de 4-1.

Liepzig se situeaza pe locul 4 in Bunesliga si are 48 de puncte acumulate dupa 28 de meciuri disputate. A obtinut 14 victorii, sase remize si a suferit opt infrangeri. A marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren propriu.

Gazdele din aceasta confruntare au pierdut un singur meci din ultimele 10 partide jucate acasa in toate competitiile.

Atalanta.

A pierdut cu scorul de 4-1 pe teren propriu in ultimul meci jucat in Serie A impotriva lui Napoli.

Oaspetii acestei partide au marcat in ultimele 6 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers si se afla pe locul 7 in Serie A acumuland 51 de puncte dupa 30 de partide jucate. Au reusit sa obtina 14 victorii, noua remize si au suferit sapte infrangeri.

Atalanta a pierdut numai 2 din ultimele 14 partide jucate pe teren advers in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

RB Leipzig (3-4-2-1): Gulacsi; Simakan, Orban, Gvardiol; Henrichs, Kampl, Laimer, Angelino; Olmo, Nkunku; Silva

Atalanta (3-4-2-1): Musso; Palomino, Demiral, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Zappacosta; Koopmeiners, Malinovskyi; Boga.

Absenti:

RB Leipzig: Poulsen, Haidara.

Atalanta: Toloi, Djimsiti, Ilicic.

Istoric Confruntari Directe.

Acest meci este prima intalnire directa dintre cele doua adversare.

Ponturi pariuri RB Leipzig- Atalanta – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri onilne Superbet. Acceseaza acest link pentru un cod bonus Superbet.

Leipzig trece printr-o forma foarte buna si echipa a ajuns la 10 partide consecutive fara infrangere in toate competitiile. Echipa a avut „avantajul” sa se califice in sferturile de finala ale Europa League dupa ce Spartak Moscova a fost eliminata din competitie pe motive politice.

Atalanta se decurca foarte prost in acest sezon de Serie A si singura consolare a echipei ar putea fi avansarea cat mai departe in Europa League. Atalanta a eliminat tot o echipa din Germania in optimile competitiei, pe Leverkusen, cu scorul de 4-2 la genera.

Pentru ponturi pariuri ma astept ca forma bina prin care Leipzig trece sa se vada si in aceasta confrutnare. Cele doua echipe ne-au obisnuit cu meciuri spectaculoasa si nelipsite de goluri in etapele precedente si cred ca nici acest meci nu va fi diferit asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic RB Leipzig Atalanta 1& 3+ – Cota 2.70!