Real Madrid – Alaves ponturi pariuri 10.07.2020

Real Madrid - Alaves ponturi pariuri

Pe Alfredo di Stefano Stadium se vor duela elevii lui Zidane si cei ai lui Muniz, intr-o partida cu mize total diferite pentru cele doua echipe. K-boom v-a pregatit un pronostic combinat marca Unibet, una dintre cele mai vechi case de pariuri online!

Real Madrid - Alaves ponturi pariuri

Meciul dintre Real Madrid si Alaves va avea loc vineri seara de la ora 23.00 la Madrid si va fi arbitrata de la centru de Jesus Manzano care are o medie de 5.48 cartonase galbene acordate pe meci.

Real Madrid.

Cea mai buna echipa din acest sezon de La Liga se pare ca a venit foarte motivata, dupa lunga pauza luata din cauza pandemiei COVID 19 ajungand la 7 victorii consecutive. Aceasta forma extraordinara a pastrat-o pe primul loc si a distantat-o la 4 puncte de principala adversara in lupta la titlu, Barcelona.

De asemenea remarcam ca in aceste 7 runde jucate, a primit gol doar in 2 partide, defensiva fiind o arma foarte importanta a galacticilor. Din pacate pentru aceasta partida nu poate beneficia de serviciile celor 2 fundasi de baza, Sergio Ramos si Daniel Carvajal, ambii suspendati.

Principalul marcator al echipei este francezul Karim Benzema, care ocupa locul 2 in topul marcatorilor cu 17 goluri inscrise.

Real Madrid - Alaves statistici

Alaves.

Se afla in partea opusa a clasamentului fata de Real Madrid, mai exact ocupa pozitia 16 cu 35 de puncte acumulate si cu un golaveraj foarte slab. Are medie de sub un gol marcat pe meci si 51 primite. Cu 4 etape inainte de final se afla la 6 puncte distanta de primul loc retrogradabil ocupat de Mallorca.

A ajuns la 5 runde consecutive in care a pierdut, motiv pentru care antrenorul Garitano a fost demis si schimbat cu Muniz. In precedentele 10 meciuri disputate in deplasare, a reusit sa castige o singura data, in meciul impotriva lui Levante cu scorul de 1-0.

Lucas Perez este cel mai bun marcator al echipei cu 11 goluri reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Real Madrid (4-1-3-2): Courtois – Mendy, Militao, Hernandez, Marcelo – Casemiro – Valverde, Isco, Kroos – Benzema, Vinicius .

Alaves (4-4-2): Jimenez – Marin, Laguardia, Ely, Navarro – Mendez, Camarasa, Pina, Vidal Parreu – Perez, Joselu.

Vezi toate cotele pentru Real Madrid – Joselu!

Absenti.

  • Real Madrid: Ramos, Carvajal, Hazard, Varane, Carvalho si Fernandez.
  • Alaves: Duarte si Pacheco.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat in turul campionatului si a fost castigata de Real Madrid cu scorul de 2-1.

Ponturi pariuri Real Madrid – Alaves  – K-boom.

Duelul dintre doua echipe cu diferenta mare de valoare, dupa cum o arata si cotele oferite de bookmakeri, ne-o anunta pe Real Madrid ca favorita clara la victorie. Am ales pentru acest meci un pronostic combinat care sa ne ajute sa facem o cota buna, mizand pe victoria gazdelor, pe faptul ca se vor marca minim 2 goluri in meci si ca vor fi peste 6.5 cornere. In ultimele 9 meciuri directe jucate cu Real Madrid gazda, Alaves a reusit sa castige o singura data, atunci fiind si singura data cand s-au marcat sub 2.5 goluri. Nu cred ca Real Madrid isi va permite sa piarda puncte in fata unui adversar care nu a mai castigat in precedentele 5 runde, avand in vedere si miza pentru care se lupta.

Pronostic Real Madrid – Alaves: 1&Peste 1.5 goluri&Peste 6.5 cornere – 1.65