Real Madrid – Betis ponturi pariuri 24.04.2021

pronosticuri pariuri real madrid vs betis

O confruntare spectaculoasa din La Liga se anunta intre Real Madrid si Betis, iar eu am ales un pariu de siguranta. Chiar daca gazdele sunt mari favorite la Superbet, nu ma hazardez cu ponturi pe 1 final. O sa gasesti in continuare articolului predictia pe care o recomand.

Jocul de pe Alfredo di Stefano Stadium este programat sambata, de la ora 22.00.

Real Madrid.

Madrilenii vin dupa victoria clara din deplasarea cu Cadiz, partida in care Benzema a marcat de 2 ori si a oferit o pasa decisiva. Forma lui o poate face campioana pe Real, insa punctele pierdute saptamana trecuta la Getafe cantaresc mult.

Real Madrid este a doua in La Liga si ramane in plasa lui Atletico. A avut o serie buna in ultima perioada si daca luam in calcul si Liga Campionilor, nu pierde de 16 meciuri. Tocmai de aceea o sa priez si eu sambata pe 1X la Superbet.

Sunt in continuare multe absente, dar Luka Modric si Toni Kroos au trecut peste problemele medicale si ar putea intra la nevoie inca din aceasta runda.

Betis.

Trupa din Sevilla a facut o a doua parte a sezonului foarte buna si evolutiile din retur au propulsat-o in lupta pentru locul 5. A pierdut o singura partida din precedentele 10 de campionat si forma nu este deloc rea.

Betis are o serie de 4 rezultate de egalitate in La Liga. Ultimele 3 au venit toate pe teren propriu, cu adversari dificili, inclusiv liderul Atletico Madrid. Este in general o formatie care marcheaza, dar problemele apar de obicei pe faza de aparare. Fragilitatea defensiva o poate costa intr-un duel cu Real.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Real Madrid (3-4-3) : Courtois; Militao, Varane, Nacho; Carvajal, Casemiro, Kroos, Marcelo; Vinicius, Benzema, Asensio.

Betis (4-2-3-1) : Bravo; Emerson, Mandi, Ruiz, Moreno; Guardado, Rodriguez; Lainez, Canales, Joaquin; Iglesias.

Absenti.

Real Madrid : Lucas Vazquez, Ferland Mendy, Sergio Ramos, Federico Valverde si Eden Hazard.

Betis : Nabil Fekir, Dani Martin si Victor Camarasa.

Istoric Confruntări Directe.

Partida tur a fost una extrem de spectaculoasa, castigata de Real Madrid cu 3-2. A fost singurul succes al galacticilor in precedentele 4 confruntari cu Betis. Trupa din Sevilla nu a pierdut la ultimele 3 vizite pe terenul Realului si in doua dati a castigat.

Ponturi pariuri Real Madrid – Betis -> Monik.

In primul rand, eu consider ca Real nu va pierde aceasta partida si merg pe sansa dubla 1X. Forma este buna pentru madrileni, care sunt neinvinsi de 16 partide, punand la socoteala inclusiv jocurile de Liga Campionilor. Pe aceasta serie buna ma bazez si eu. In plus, Betis se va multumi cu un punct.

Din oferta casei online Superbet iti propun si intervalul 2-4 goluri in meci. Ambele echipe au atacuri bune si nu ar fi de mirare sa avem un GG. Benzema este in forma si pare greu de crezut sa nu se marcheze de 2 ori.

Ultimele 16 partide jucate pe teren propriu de Real Madrid au avut intre 2 si 4 reusite la final.

Pronostic Real Madrid – Betis : 1X & 2-4 goluri – Cota 1.65