Caută
Close this search box.

Reims – Angers ponturi pariuri 05.12.2021

reims angers ponturi pariuri

În această după-amiază, începând cu ora 16:00, ora României, Stade Auguste-Delaune este gazda confruntării dintre Reims și Angers. Partida va conta pentru etapa cu numărul 17 din Ligue 1.

reims angers ponturi pariuri

Reims

Au avut un parcurs destul de modest, fiind ocupanta locului 14, cu un total de 19 puncte acumulate și un bilanț de 4 victorii, 7 remize și 5 eșecuri. Traversează o perioadă foarte bună, fiind neînvinși de 4 etape.

În etapa precedentă au făcut deplasarea pe Parc Olympique Lyonnais. Surprinzător, aceștia au reușit să se impună, scor 1-2. Golul victoriei a fost marcat de Ekitike, în minutele suplimentare. Reims este o formație destul de echilibrată.

Linia ofensivă a reușit să adune un total de 18 goluri marcate, în timp ce apărarea a fost surprinsă în 19 rânduri. În disputa de astăzi, Fode Doucoure este singurul absent important din tabăra gazdelor.

Angers

Alb-negrii se află în momentul de față pe poziția a 8-a în Ligue 1. După primele 16 etape, aceștia au reușit să acumuleze 22 de puncte. Dețin un bilanț de 5 victorii, 7 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri.

Traversează o perioadă destul de bună, obținând 5 puncte din ultimele 4 confruntări. Vin după o înfrângere usturătoare, scor 1-3, contra celor de la Monaco. Angers deține un compartiment ofensiv foarte solid, având 23 de goluri marcate.

Din păcate, linia defensivă nu este de același nivel, cedând 21 de goluri până acum. În disputa de astăzi, Gerald Baticle nu îi are la dispoziție pe Paul Bernardoni și Bilal Brahimi. Bernardoni este o absență foarte importantă. Acesta a fost principalul portar din sezonul precedent.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Reims: Rajkovic – Gravillon, Faes, Abdelhamid, Konan, Foket – Kebbal, Matusiwa, Berisha, Ekitike – Toure

Angers: Petkovic – Thomas, Manceau, Traore, Doumbia – Cabot, Mangani, Fulgini, Ounahi, Boufal – Cho

Absenți

Reims: Fode Doucoure
Angers: Paul Bernardoni, Bilal Brahimi

Istoric confruntări directe

Cele două formații s-au întâlnit o singură dată în acest an. Au remizat atunci, scor 0-0. Ca o mică paranteză, află de aici cum imi fac cont la superbet.

Ponturi pariuri – Reims vs Angers – Cinculescu Andrei

Din punctul meu de vedere, Angers va reuși să se impună în jocul de astăzi. Totuși, pentru o doză scăzută de risc, am ales să investesc doar într-un gol marcat de aceștia. Accesează cuvintele evidențiate pentru a afla cum poți obține diferite bonusuri la case de pariuri.

Revenind la tips-ul propus, așa cum am menționat și puțin mai sus, Angers a avut un randament foarte bun în atac, total de 23 de goluri, medie de 1,43 goluri înscrise pe partidă. Au punctat minim o dată în 15 dintre cele 16 jocuri de până acum.

În plus, Reims nu este nici pe departe o formație cu un compartiment defensiv foarte solid. Au cedat minim gol în 11 dintre cele 16 dispute. De asemenea, Angers a reușit să puncteze și în 5 din ultimele 7 dueluri directe.

Pronostic Reims – Angers & Cota: Angers marchează – 1.55