Reims – Lorient ponturi pariuri 19.09.2021

reims lorient ponturi pariuri

Stade Auguste-Delaune va gazdui duminica cu incepere de la ora 16.00 partida dintre Reims si Lorient care va conta pentru runda a 6-a a campionatului francez de fotbal. Se anunta un nou meci spectaculos asa cum au obisnuit cele doua formatii cand se infrunta pe aceasta arena.

reims lorient ponturi pariuri

Reims

Nu se poate spune ca are un debut slab de sezon, chiar daca nu a bifat decat o singura victorie, in acelasi timp a pierdut un singur meci din cele 5 disputate.

Campionatul l-a inceput echilibrat cu 3 remize consecutive: 0-0 la Nice, 3-3 acasa cu Montpellier si 1-1 in deplasare de la Metz. A urmat un esec 2-0 acasa contra lui PSG, pentru ca in ultima runda sa se impuna cu acelasi scor pe terenul lui Rennes.

Les Rouges et Blancs au o statistica destul de slaba acasa insa, numai putin de 12 partide fara victorie pe Stade Auguste-Delaune, cea mai lunga din istoria sa recenta. Poti miza pe primul sau succes la Publicwin, una dintre acele case de pariuri deschise non-stop.

Lorient

Oaspetii intra in aceasta etapa cu 8 puncte, ocupand locul 8 in Franta Ligue 1, unul destul de bun daca tin cont de emotiile avute pe finalul stagiunii trecute in privinta retrogradarii.

Les Merlus au obtinut pana acum doua remize cu Saint Etienne si Lens in deplasare, un esec 1-3 la Montpellier si doua victorii, ambele acasa cu doua adversare destul de puternice: Monaco si Lille.

Daca adversara sa nu castiga de 12 partide pe teren propriu, Lorient in schimb are 19 jocuri in deplasare fara victorie, ultimul succes dateaza din 17 octombrie 2020 si a fost reusit tocmai pe terenul lui Reims.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Reims (3-4-3): Rajkovic – Gravillon, Faes, Abdelhamid – Matusiwa, Foket, Kebbal, Munetsi, Konan – Van Bergen, Ekitike.

Lorient (4-4-2): Nardi – Silva, Mendes, Laporte, Jenz, Le Goff – Monconduit, Lemoine, Abergel – Lauriente, Moffi.

Vezi aici toate cotele pentru Reims – Lorient!

Absenti.

Reims:  Moussa Doumbia, Fraser Hornby, Anastasios Donis, Arber Zeleni, Mathieu Cafaro, El Bilal Toure – accidentati.

Lorient:  Stephane Diarra, Jeremy Morel, Quentin Boisgard, Enzo Lee Fee, Loris Mouyokolo – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Lorient a castigat ambele partide din sezonul precedent contra lui Reims, 1-0 pe teren propriu si 3-1 in deplasare, poti alege la Maxbet pariuri pe un nou succes al sau.

Ponturi pariuri Reims – Lorient – Lily84.

Reims nu obisnuieste sa se inchida in defensiva, este o echipa careia ii place sa atace atat cat ii permit resursele sale, din acest motiv si are aceste rezultate oscilante.

Lorient este oarecum pe val dupa inceputul destul de bun de sezon, vine decisa sa scoata cel putin un punct pe Stade Auguste-Delaune unde a marcat de fiecare data in precedentele 5 vizite.

De regula atunci cand se intalnesc pe terenul lui Reims cele doua echipe ofera spectacol, nu ma astept nici acum sa fie altfel mai ales ca o remiza nu cred ca o multumeste pe vreuna dintre ele.

Pronostic Reims – Lorient: Ambele echipe inscriu cota 1.90