Caută
Close this search box.

Reims – Metz ponturi pariuri 16.01.2022

reims metz ponturi pariuri

Duminica, etapa cu numarul 21 din Ligue 1, ni le pune fata in fata pe Reims in calitate de gazda si pe oaspetii de la Metz, intr-un joc in care Metz cu 3 puncte obtinute poate sa iasa din zona retrogradarii.

Partida se va disputa pe Stade Auguste-Delaune din Reims, incepand cu ora 16:00, fiind arbitrata de J. Pignard.

reims metz ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Maxbet!

Reims

Reims pare ca nu va avea probleme in evitarea retrogradarii, avand in acest moment 8 puncte peste primul loc retrogradabil, cu un total de 24 de puncte in 20 de jocuri, cu 22 de goluri marcate si 22 incasate, clasandu-se pe pozitia a 14-a.

Merg foarte bine in ultima perioada, in ultimele 6 jocuri avand 2 victorii, 1-0 cu Clermont, 1-2 la Lyon, o singura infrangere, 1-2 acasa cu Angers, o noua victorie, 2-0 cu St. Etienne si doua remize 1-1 cu Marseille si 0-0 in ultima etapa cu Clermont.

Acasa, Reims a adunat 12 puncte in 9 jocuri, cu 11 goluri marcate si 10 incasate, clasandu-se pe pozitia a 13-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren propriu.

Metz

Metz va avea o misiune foarte dificila in evitarea retrogradarii, dupa disputarea a 20 de jocuri, adunand 16 puncte, care o claseaza pe pozitia a 19-a, penultima, cu 23 de goluri marcate si 41 incasate (cea mai slaba defensiva).

In precedentele 6 jocuri, Metz a adunat o victorie, 0-1 la Nice, doua infrangeri, 1-3 cu Montpellier si 4-0 cu Monaco, o victorie, 4-1 cu Lorient, o remiza, 1-1 cu Lyon si o noua infrangere in ultima etapa, 0-2 acasa cu Strasbourg.

In deplasare, Metz a adunat 9 puncte in 10 partide disputate, cu 9 goluri marcate si 20 incasate, clasandu-se pe pozitia a 16-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren strain.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Reims (3-4-3): Rajkovic – Abdelhamid, Faes, Gravillon – Locko, Lopy, Flips, Foket – Mbuku, Koffi, Adeline

Metz (5-3-2): Callard – Mikelbrencis, Jemerson, Kana-Biyik, Mbengue, Delaine – Pajot, Traore, Tchimbembe – De Preville, Niane

Absenti

Reims: Berisha, Cassama, Doumbia, Ekitike, Konan, Matusiwa, Munetsi, Toure, Zeneli

Metz: Alakouch, Boulaya, Bronn, Cabit, Centoze, Kouyate, Maiga, N'Doram, Oukidja, Sarr, Udol

Istoric confruntari directe

Meciul tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, Reims conducand cu 1-0 inca din minutul 7, dar au fost egalati la fel de rapid, dupa doar 7 minute.

In precedentele 5 jocuri directe, Metz are 2 victorii, iar 3 partide s-au incheiat la egalitate.

Reims – Metz ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest joc cat si biletul zilei pariu sigur oferit de tipserii nostri!

Reims trebuie sa castige acest joc, este o sansa ideala, avand in vedere ca adversarii nu traverseaza o perioada foarte prolifica, iar avand in vedere ca nu au mai invins-o pe Metz de 5 jocuri, trebuie sa se motiveze si sa castige acum.

Metz are nevoie disperata de puncte pentru a incerca sa iasa din zona retrogradarii si vor trebui sa se intrebuinteze la maxim avand in vedere parcursul din ultima perioada a adversarilor.

Consider ca gazdele vor reusi sa se impuna si sa mai puna o caramida in clasarea cat mai sus in acest sezon, singurul obiectiv fiind acela de a evita retrogradarea, un obiectiv care pare ca se va realiza destul de tarziu.

Pronostic Reims – Metz: 1 si P 6.5 cornere – COTA 2.08!