Reims – Nantes ponturi pariuri 26.09.2021

reims nantes ponturi pariuri

Cu doua victorii consecutive in ultimele 2 etape din Ligue 1, Nantes cauta un nou succes in deplasarea de la Reims, partida ce conteaza pentru etapa cu numarul 8. Alb-rosii se apropie cu pasi repezi de zona rosie a clasamentului, astfel ca ne asteapta o partida de la care ar trebui sa vedem goluri.

reims nantes ponturi pariuri

Reims.

Dupa 7 runde disputate din actuala stagiune, Reims ocupa locul 15 cu un total de 7 puncte, inregistrand o singura victorie, 4 egaluri, dar si doua infrangeri. 

Formatia lui Oscar Garcia nu reuseste sa isi gaseasca constanta in rezultate, avand suisuri si coborasuri in acest start de sezon. De altfel, singura victorie a venit in deplasarea de la Rennes din urma cu doua saptamani, iar de atunci, echipa antrenorului spaniol a adunat doar un singur punct.

A primit vizita “delfinilor” de la Lorient in fata carora a remizat alb, scor 0-0, pe fondul unui joc in care niciuna dintre formatii nu a vrut sa riste obtinerea victoriei. Runda precedenta a marcat a doua infrangere din acest sezon pentru Reims, insa era un lucru de asteptat odata cu deplasarea pe terenul campioanei Lille unde Renato&Co s-au impus cu 2-1 dupa ce au marcat ambele goluri in prima repriza.

Nantes.

Aflata ceva mai sus in clasament, Nantes a inceput si mai slab sezonul de Ligue 1, ajungand sa inregistreze 3 infrangeri consecutive odata cu finalul lunii august.

Antrenata de la margine de Kombouare, formatia galben-verde a gasit taria sa se ridice dupa insuccesele la 0 in fata celor de la Rennes (0-1), Lyon (0-1), si Nice (0-2), si Iata ca in acest moment revine cu pasi repezi in lupta pentru top-ul formatiilor din Ligue 1.

Dupa 3 jocuri in care nu a reusit sa marcheze, Nantes sa descatusat in precedentele doua runde, marcand de 7 ori. A trecut neasteptat in deplasarea de la Angers unde Girotto, Blas si Kolo Muani semnau revenirea inca din minutul 23, Blas reusind sa inchida tabela cu prima dubla din acest sezon.

Spectacolul a continuat si in runda precedenta de acasa cand Brest se deplasa pe Stade de la Beaujoire unde Nantes mai inregistra o victorie, scor 3-1. Blas a reusit sa inscrie al 4-lea gol din acesta stagiune si este golgheterul echipei lui Kombouare, fiind la egalitate cu Mbappe.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Reims (4-4-2): Rajkovic; Foket, Gravillon, Faes, Abdelhamid, Konan; Munetsi, Matusiwa, Cassama; Mbuku, Van Bergen

Nantes (4-4-2): Lafont; Corchia, Castelletto, Pallois, Traore; Blas, Girotto, Chirivella, Simon; Coulibaly, Kolo Muani

Absenti.

Reims:

Nantes: –

Istoric Confruntări Directe

Formatia gazda din aceasta dupa-amiaza s-a impus in ambele confruntari din stagiunea precedenta, scor 3-2 pe teren propriu si 2-1 pe Stade de la Beaujoire. Conform ultimelor doua decenii, Nantes nu a reusit niciodata sa se impuna la Reims in Ligue 1.

Pariaza la Unibet si profita de bonusul fara depunere oferit de una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania.

Ponturi pariuri Reims – Nantes -> Andrew.

Chiar daca nu exceleaza pe plan ofensiv in acest sezon, Reims poate surprinde in jocul de acasa cu Nantes, mizand pe cel putin 2 goluri in meci, mai ales acum cand trupa galben-verde este pe val conform precedentelor doua etape. Chiar daca nu transmite toate meciurile online, poti gasi cele mai interesante partide si pe platforma de streaming a celor de la Unibet.

Reims nu s-a mai impus de la jumatatea lunii septembrie si are nevoie rapida de puncte pentru a a nu ajunge in zona rosie din Ligue 1. Are o medie de 1 gol pe meci in jocurile de acasa si cred ca poate surprinde apararea adversa. A facut-o in sezonul precedent de 5 ori si nu cred ca datele problemei s-au schimbat radical de atunci, mai ales ca are din nou avantajul terenului propriu.

Nantes nu cred ca se va multumi doar cu un punct in aceasta deplasare, incercand sa profite de forma de moment si sa faca din nou spectacol, mai ales la Reims unde vrea sa stearga trecutul din ultimele decenii. A inscris de 7 ori in ultimele 2 jocuri si are toate sansele sa o faca si acum, fiind convins ca poate intretine spectacolul cu cel putin o reusita.

Pronostic Reims – Nantes:Peste 1,5 goluri – 1.50