Rennes – Krasnodar ponturi pariuri 20.10.2020

Stade Rennes porneste din postura de favorita in partida de pe teren propriu cu cei de la Krasnodar. Cele doua echipe se vor infrunta in cadrul primei etape a fazei grupelor Champions League. Intalnirea va avea loc marti seara cu incepere de la ora 22.00 pe Roazhon Park .

Rennes - Krasnodar ponturi pariuri 20102020

Stade Rennes.

Echipa pregatita de Julien Stephan este neinvinsa in cele 7 partide oficiale disputate in acest start de sezon, reusind sa inscrie in fiecare intalnire.

Pe Roazhon Park are rezultate foarte bune doua victorii, ambele reusite cu acelasi scor 2-1 in fata lui Montpelier, respectiv Monaco, plus o remiza 2-2 cu Reims.

Doar 3 formatii au reusit sa o invinga in fata propriilor suporteri in ultimul an: Marseille, CFR Cluj si Reims.

Gazdele vor miza in atac pe trio-ul Martin Terrier-Serhou Guirassy-Jeremy Doku, sustinuti din linia mediana de Eduardo Camavinga, care traverseaza o perioada de forma foarte buna si alaturi de Martin Terrier poate decide soarta intalnirii.

Krasnodar.

A trecut in play-off de grecii de la PAOK care porneau ca usor favoriti in aceasta dubla, s-a impus in ambele partide cu acelasi scor, 2-1.

Este in plin sezon competitional, Rusia Premier League este deja la etapa a 11-a, iar oaspetii ocupa locul 7 in campionatul intern cu 18 puncte, 6 in minus fata de liderul Zenit.

Baietii lui Murad Musaev au pierdut un singur meci din precedentele 9 jucate, 2-0 in deplasarea de la Dinamo Moscova, pe teren strain insa are 5 victorii in anterioarele 13 infruntari jucate.

Marcus Berg va fi titular in avanposturi, suedezul este golgheterul formatiei cu 5 reusite, urmat in acest clasament de mijlocasul Remy Cabella.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Rennes (4-3-3): Gomis – Traore, Da Silva, Aguerd, Dalbert – Nzonzi, Camavinga, Bourigeaud – Doku, Guirassy, ​​Terrier.

Krasnodar (4-2-3-1): Safonov – Petrov, Kaio, Sorokin, Ramirez – Vilhena, Gazinskiy – Suleymanov, Cabella, Claesson – Berg.

Absenti. 

  • Rennes: Faitout Maouassa, James Lea Siliki.
  • Krasnodar: Dmitri Stoskiy, Aleksandr Chernikov.

Istoric Confruntari Directe.

  • Este primul meci direct intre cele doua formatii.

Pontul la partida Lazio – Dortmund are cota 2.20 vezi aici!

Ponturi pariuri Rennes – Krasnodar – Lily84.

Rennes este o echipa redutabila pe teren propriu, are un start foarte bun de sezon fiind neinvinsa in 7 meciuri jucate.

Baietii lui Julien Stephan au inscris pe Roahzon Park cate doua goluri in fiecare din cele 3 intalniri, chiar daca au avut adversari precum Monaco sau Montpelier.

Krasnodar nu a impresionat contra lui PAOK, chiar daca a reusit sa se califice cu o dubla victorie, nu lasat impresia unei superioritati evidente.

Mizez  pe un succes al francezilor care practica un fotbal frumos, ultra ofensiv, isi creaza dese ocazii de a marca.

Pronostic Rennes – Krasnodar & Cota: victorie Rennes – 1.80