Rennes – Monaco ponturi pariuri 19.09.2020

A doua si a treia clasate din Franta Ligue 1 se vor infrunta sambata seara in cadrul etapei a 4-a. Partida dintre Rennes si Monaco se va desfasura cu incepere de la ora 22.00 pe Stadionul Roazhon Park  din Rennes si va putea fi urmarita in Romania pe Digi Sport.

Rennes.

A impresionat inca din primul meci al sezonului jucat in deplasare cu OSC Lile unde a obtinut o remiza, 1-1, dar si-a creat 16 oportunitati de a marca si tras de 8 ori pe spatiul portii adverse.

In urmatoarele doua intalniri cu Montpelier si Nimes si-a adjudecat toate punctele marcand numai putin de 6 goluri. Pe teren propriu are evolutii foarte bune, in ultimele 16 meciuri are un singur esec si o remiza, in celelalte 14 partide a obtinut victorii.

Julien Stephane are probleme in ceea ce priveste portarii, titularul Edouard Mendy este in tratative pentru un transfer la Chelsea, de asemenea rezerva sa Romain Salin are probleme medicale, ramane de vazut cum va rezolva problema tehnicianul gazdelor.

O alta necunoscuta in primul 11 este daca Martin Terrier revenit dupa suspendare il va inlocui pe Flavien Tait.

Monaco.

Vine cu un moral foarte bun pe Roahzon Park dupa ce in primele 3 etape are doua victorii si o remiza, se pare ca in acest sezon monegascii isi propun o clasare mult mai buna decat locul 7 din campionatul trecut.

Portarul Benjamin Lecomte depistat cu Covid 19 a ratat ultimul meci, dar s-a recuperat intre timp si il va inlocui intre buturi pe tanarul Radoslaw Majecki. De asemenea va reveni dupa suspendare Youssouf Fofana.

Oaspetii au doar doua infrangeri in ultimele 9 deplasari, reusind sa inscrie cel putin un gol in 11 din precedentele 13 intalniri jucate pe teren strain.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Rennes (4-3-3): Salin – Soppy, Da Silva, Aguerd, Maouassa – Nzonzi, Camavinga, Bourigeaud – Raphina, Guirassy, ​​Tait.

Monaco (4-3-3): Majecki – Aguilar, Disasi, Badiashile Sidibe – Diop, Fabregas, Tchouameni – Utrenia, Onyekuru, Ben Yedder.

Absenti. 

  • Rennes: Mbaye Niang. James Lea Siliki, Gerzino Nyamsi – accidentati.
  • Monaco: Aleksandr Golovin, Pele – accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Monaco a pierdut un singur meci direct din ultimele 13 jucate impotriva lui Rennes, monegascii avand 7 victorii in acest interval.

Pontul la partida Fiorentina – Torino: cota 1.91!

Ponturi pariuri Rennes – Monaco – Lily84

Ma astept la un meci aprig disputat pe Roazhon Park, se vor infrunta doua echipe intr-o forma foarte buna, care inscriu si isi creaza multe oportunitati de a marca.

In aceste conditii este de asteptat ca tabela de marcaj sa fie modificate in dreptul ambelor formatii, nu cred ca isi va propune vreuna dintre ele o abordare defensiva in acest duel.

Precedentele 7 intalniri directe au consemnat reusite la cele doua porti, de asemenea 7 din ultimele 8 deplasari ale lui Monaco au fost gg.

Pronostic Rennes – Monaco & Cota: Ambele echipe inscriu – 1.72