Rennes – Nimes ponturi pariuri 23.05.2021

rennes vs nimes ponturi pariuri

Lupta pentru ultima pozitie de Conference League continua si in Ligue 1 in cadrul ultimei etape din acest sezon. Rennes are sansa sa urce pe locul 6 daca va reusi sa o invinga in aceasta seara de la ora 22:00 pe Nimes, formatie care deja este retrogradata in esalonul secund.

rennes vs nimes ponturi pariuri

Rennes.

Cu doar o etapa ramasa de disputat din Ligue 1, gruparea condusa de la margine de francezul Genesio se poate califica in Conference League, dar are nevoie sa practice un fotbal mult mai bun decat cel din etapele precedente. Au trecut 3 runde de cand Rennes nu a mai reusit sa bifeze un succes, stagnand pe locul 7 cu un total de 55 de puncte, la unul distanta de Lens.

Dupa succesele convingatoare cu Angers (3-0) si Dijon (5-1), Rennes a intrat intr-o pasa destul de slaba, dar acest lucru a fost influentat si de calitatea adversarului. Dupa infrangerea cu Bordeaux (0-1), Rennes nu a abandonat lupta si a scos o remiza pe teren propriu in fata celor de la PSG, scor 1-1, dupa un joc pe care l-a dominat din toate punctele de vedere.

Nu a reusit sa isi pastreze intensitatea si in deplasarea de la Monaco unde a pierdut cu 1-2, dupa un joc in care a avut doar doua sanse de a marca comparativ cu cele 10 ocazii clare din jocul contra parizienilor.

Nimes.

Formatia lui Plancque a pierdut lupta pentru evitarea retrogradarii inca din anul precedent cand ajungea sa inregistreze nu mai putin de 4 infrangeri consecutive, fiind extrem de greu de recuperat un astfel de dezavantaj.

Astfel ca, Nimes a ramas pe primul loc retrogradabil chiar si inainte de ultima etapa de campionat, avand un total de 35 de puncte, fiind in continuare la cel putin 5 distanta de zona de baraj, chiar daca a avut parte de cateva rezultate suprinzatoare. Forma oaspetilor din ultima vreme s-a dovedit a fi una extrem de oscilanta, inregistrand rezultate diferite de-a lungul ultimelor 5 etape.

A reusit sa lege doua rezultate pozitive cu Reims (2-2) si Metz (3-0), fiind extrem de activa mai ales pe faza ofensiva. Esecul a venit din pacate chiar in runda precedenta pe teren propriu in fata lyonezilor, scor 2-5, dupa o prestatie in care diferenta de valoare s-a simtit mai ales pe tabela.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Rennes (4-3-3): Gomis – Maouassa, Aguerd, Nyamsi, Traore – Tait, N’Zonzi, Camavinga – Bourigeaud, Terrier, Doku

Nimes (4-2-3-1): Reynet – Burner, Ueda, Landre, Meling – Cubas, Fomba – Eliasson, Ripart, Ferhat – Kone

Absenti.

Rennes: Da Silva, Martin

Nimes: Benrahou, Briancon, Martinez, Miguel, Paquiez

Istoric Confruntări Directe

Ultima reprezentatie directa a avut loc tocmai in start-ul sezonului actual, mai exact in luna septembrie a anului precedent cand Rennes reusea sa se impuna pe terenul lui Nimes cu scorul de 4-2. A fost de altfel a 3-a victorie consecutiva a echipei lui Genesio in fata alb-rosilor.

Iti recomand si articolul top 3 scheme pariuri daca esti in cautarea unei noi strategii profitabile de pariere.

Ponturi pariuri Rennes – Nimes -> Andrew.

Dupa o serie de rezultate mai putin favorabila, cred ca Rennes este pregatita sa se descatuseze in aceasta seara, mizand pe un succes in dreptul echipei lui Genesio, dar si pe cel putin 3 goluri pe tabela.

Rennes a aratat foarte bine in duelurile cu Monaco si PSG, si chiar daca nu a reusit sa obtina decat un punct, are certitudinea ca o poate face in fata unor echipe cu mult inferioare.Are in fata de aceasta data una din echipele deja retrogradate, iar cum lupta pentru locul de Conference League este inca deschisa, ma astept la o dominare clara din partea lui Terrier&Co.

Nimes isi incheie asadar parcursul in Ligue 1 dupa un sezon mai putin reusit, iar rezultatele confirma de departe acest lucru. Intr-adevar, a avut atitudinea potrivita in ultimele runde din care a reusit sa scoata cateva puncte importante, dar fara vreun folos. Limitele au iesit din nou la iveala, mai exact in ultima runda, iar daca Lyon a reusit sa treaca cu 5-2, pare victima sigura si pe terenul lui Rennes.

Pronostic Rennes – Nimes:1&3+ – Cota 1.90