Pont Rinderknech – Kokkinakis – ATP Adelaide 2 – 15.01.2022

thanasi kokkinakis

De departe cea mai neașteptată finală din această săptămână are loc în cadrul turneului ATP Adelaide 2, unde Arthur Rinderknech îl înfruntă pe favoritul publicului, Thanasi Kokkinakis. Niciunul dintre cei doi nu era considerat printre favoriți la startul competiției, așadar oricine se va impune va reprezenta un rezultat greu de anticipat.

ponturi pariuri rinderknech vs kokkinakis

Arthur Rinderknech

Francezul a venit la acest turneu după ce a participat în cadrul ATP Cup, unde a câștigat un singur duel din cele 3 jucate.

La Adelaide, Arthur a trecut de McDonald, Kwon, Khachanov și Moutet, cu toate că a fost considerat drept outsider de către casele de pariuri în 3 din cele 4 partide.

Se află în cea mai prolifică perioadă a carierei, bifând locul 58 ATP și totodată jucând prima sa finală într-un turneu ATP!

Thanasi Kokkinakis

Început senzațional de an pentru australian, care a primit wild-card atât la Adelaide, cât și la Adelaide 2 și a bifat o semifinală și acum o finală.

Paire, Isner, Vukic și Cilic au fost oponenți puternici pentru Thanasi, însă cu toate acestea el a reușit să ajungă în ultimul act.

Fost ocupant al locului 69 ATP, Kokkinakis s-a îndepărtat de top 100 ATP din cauza inconstanței, însă acum pare că va reveni din nou în prim-plan.

Întâlniri directe

Va fi interesant cine se va impune în premieră având în vedere că Arthur și Thanasi nu s-au mai întâlnit până acum.

Pronostic Rinderknech – Kokkinakis

Greu de anticipat cine se va impune în această finală, cu toate că australianul pare să aibă prima șansă.

El trece printr-o formă bună, însă trebuie să luăm în calcul și că a acumulat multă oboseală.

Consider că va fi o finală disputată, în care se va atinge pragul de 22 game-uri cu ușurință.

Amândoi vor fi la fel de motivați să câștige acest turneu, mai ales că se află la prima finală ATP.

Publicul va fi de partea lui Thanasi, însă acest lucru poate să și pună presiune pe el, astfel că mă aștept la o replică bună și din partea francezului și de ce nu, să avem parte chiar de set decisiv

Pronostic: Peste 21.5 game-uri, cota 1.62!