Pont Riske – Keys – WTA Adelaide 2 – 15.01.2022

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici BAD93
Procentaj: 56%
Castigate: 50/89
Unitati: 42

Duel între 2 americance în cadrul finalei de la Adelaide 2 și anume Alison Riske o înfruntă pe Madison Keys. Cele 2 conaționale se vor duela pentru un cec în valoare de 31,000 dolari și 280 puncte WTA, astfel că miza nu este una nesemnificativă.

pronosticuri pariuri riske vs keys

Alison Riske

Probabil cea mai norocoasă jucătoare de la acest turneu este Riske, având în vedere că în semifinale, Zidansek nu s-a prezentat, iar în sferturi, Brengle s-a retras la scorul de 3-3.

În primul și în cel de-al doilea tur, Alison trecuse de Linette și Kalinina, fără să piardă set.

Debutul de an arată că jucătoarea din Statele Unite ale Americii încearcă să șteargă cu buretele ultimele 2 sezoane, în care n-a reușit să obțină mai multe victorii decât înfrângeri.

Madison Keys

După un sezon presărat de accidentări și rezultate dezamăgitoare, Madison pare determinată să obțină rezultate notabile în 2022.

Svitolina, Martincova, Samsonova și Gauff au fost adversarele eliminate de aceasta, care a avut nevoie de set decisiv în ultimele 2 partide.

Ea a participat și la Melbourne Summer Set 2, unde a fost învinsă în faza optimilor de finală de către Darya Kasatkina.

Întâlniri directe

Nu mai puțin de 6 dueluri directe au avut loc până acum între Alison și Madison, cea din urmă conducând clar, 5-1.

Totuși, ultima dată când s-au aflat față în față a avut loc în 2016, la US Open, unde Keys s-a impus cu scorul de 4-6, 7-6, 6-2.

Pronostic Riske – Keys

Cred că Madison va continua seria victoriilor în fața conaționalei sale și va câștiga această finală.

Chiar dacă au trecut câțiva ani de la ultimele înfruntări directe, este clar faptul că Riske nu are atuurile necesare pentru a-și impune jocul în fața lui Keys.

Alison nu și-a îmbunătățit considerabil jocul în ultimii ani, astfel că nu văd cu ce ar putea să o surprindă pe adversara sa.

Mai mult decât atât, dacă ne uităm peste oponentele învinse de Keys vom vedea că au fost numai adversare de top, toate peste nivelul celei din finală.

Madison n-a mai câștigat un turneu din anul 2019, astfel că o văd extrem de motivată să o facă acum.

Pronostic: Sub 4.5 game-uri în primul set – Riske, cota 1.72!

Leave a Comment: