Pont Rogers – Begu – WTA Indian Wells – 10.10.2021

Ponturi tenis – Irina Begu – Vera Lapko – WTA Moscova – 19.10.2017

Atât în primul tur, cât și în al doilea tur, Begu „a pornit” cu șansa a doua în partidele disputate, însă ea a obținut 2 victorii neașteptate și iat-o astfel prezentă în turul 3. Aici, va avea un meci extrem de dificil în compania lui Shelby Rogers. Cea care va reuși să se impună o poate avea drept adversară în optimile de finală pe Fernandez sau Pavlyuchenkova.

ponturi pariuri shelby rogers vs irina begu

Shelby Rogers

În ciuda faptului că se află la cea de-a 6-a participare la Indian Wells, Shelby nu reușise până în acest an să treacă de turul secund.

Kalinina și Kucova au încercat fără succes să o împiedice pe Rogers, însă aceasta nici măcar nu a pierdut set.

După optimile de finală de la US Open și Chicago, jucătoarea din Statele Unite ale Americii încearcă și la această competiție să bifeze cel puțin același rezultat.

Irina Begu

Aflată la un moment dat pe locul 22 WTA, Irina n-a mai strălucit în ultimul an, dar cu toate acestea s-a menținut în primele 70 jucătoare.

Cu sfert de finală la Gippsland Trophy și Philip Island Trophy, dar și cu o finală pierdută la Cleveland, Begu a ajuns la 14 victorii pe hard outdoor în 2021.

La Indian Wells, ea a trecut în primul tur de Ferro, pentru ca mai apoi să o învingă din nou fără set pierdut și pe Jill Belen Teichmann.

Întâlniri directe

Acum 5 ani a avut loc singura dispută directă dintre Shelby și Irina, în cadrul Roland Garros.

Jucătoarea din SUA a reușit atunci să se impună în minimul de seturi, scor 6-3, 6-4.

Pronostic Rogers – Begu

Nu cred că vom vedea set decisiv în acest duel și chiar dacă Rogers este favorită, aștept o nouă surpriză din partea Irinei.

Am ales acest pronostic deoarece niciuna din cele 2 jucătoare nu a pierdut vreun set în primele 2 tururi de la Indian Wells și cred că cea care va câștiga primul set va căpăta încredere să se impună și în al doilea.

Cel puțin 8 din ultimele 10 meciuri jucate de Rogers și Begu s-au încheiat după minimul de seturi.

Vorbim de un final de sezon unde fiecare dintre cele 2 tenismene a disputat peste 33 de partide, așadar nu văd să forțeze vreuna revenirea după un prim set pierdut.

Mai mult decât atât, nu se poate spune că suprafața de la Indian Wells este preferată de Shelby sau Irina, fiindcă niciuna nu a trecut de turul 3.