AS Roma – CSKA Sofia ponturi pariuri 29.10.2020

Roma - CSKA Sofia ponturi pariuri 29102020

In runda cu numarul 2 din grupele UEFA Europa League, AS Roma o intalneste pe CSKA Sofia si acestia vor incerca sa-si asigure locul 1 in aceasta grupa B . Meciul se va juca joi de la ora 22 fara spectatori pe Stadio Olimpico. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.75 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

Roma - CSKA Sofia ponturi pariuri 29102020

Roma.

Echipa a castigat ultimul meci jucat in grupele Europa League, pe teren advers, cu scorul de 2-1 in fata celor de la Young Boys. Roma a fost condusa dar a reusit sa intoarca scorul prin reusitele lui Peres si Kumbulla.

Momentant echipa se afla pe locul 9 in Serie A. Roma are un inceput de sezon cam prost, reusind doar 2 victorii, 2 remize si o infrangere dupa 5 meciuri jucate.

Au remizat ultimul meci cu scorul de 3-3 in fata lui AC Milan. Meciul a fost unul foarte spectaculos, Roma fiind condusa de 3 ori la rand si reusind de fiecare data sa egaleze.

CSKA Sofia.

Echipa a pierdut ultimul meci jucat in grupele Europa League, pe teren propiu, cu scorul de 2-0 in fata campioanei Romaniei, CFR Cluj. Pentru CFR au marcat Rondon si Deac din penalty.

Momentant echipa se afla pe locul 5 in campionatul intern. CSKA Sofia are un inceput mediocru de sezon iar forma de moment este chiar dezastruoasa acestia nereusind sa castige o partida din ultimele 5 disputate.

Au remizat ultimul meci cu scorul de 1-1 in fata micutei echipe Arda, reusind sa egaleze abia in minutul 84 al partidei.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Roma(3-4-3): Lopez; Jesus, Kumbulla, Fazio; Karsdorp, Cristante, Villar, Peres; Pedro, Perez, Mayoral.

CSKA Sofia (4-2-4): Busatto; Vion, Antov, Mattheij, Mazikou; Tiago, Youga; Yomov, Sankhare, Sinclair; Sowe.

Absenti:

Roma: Diwara.

CSKA Sofia: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit de patru ori de-a lungul istoriei cluburilor si de fiecare data AS Roma a iesit invingatoare.

Ar mai trebui de mentionat faptul ca CSKA Sofia nu a reusit sa marcheze nici macar o data in poarta adversarei.

Ultimul meci dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru Roma.

Ponturi pariuri RomaCSKA Sofia – MRRazvan.

In ultimele 8 din 10 meciuri din toate competiile desfasurate pe Stadio Olimpico am avut goluri marcate in ambele porti.

In mod surprinzator, CSKA Sofia a reusit sa inscrie de fiecare data in deplasare tot in ultimele 8 din 10 partide.

Echipa oaspete se deplaseaza pe terenul celor de la AS Roma in prag de criza. Dupa rezultatele din ultimele partide, antrenorul Belchev a fost demis, chiar daca a fost numit numai in Iulie.

Forma slaba de moment a lui CSKA Sofia se va face cu siguranta simtita in fata unui adversal de calibrul lui AS Roma asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic AS Roma – CSKA Sofia – NGG3+ – cota 1.75!