Caută
Close this search box.

Roma – Genoa ponturi pariuri 07.03.2021

roma genoa ponturi pariuri

Primul meci de duminica din Serie A incepe inca de la ora 13:30 si are loc pe Stadio Olimpico. Roma va primi acolo vizita lui Genoa intr-un duel ce conteaza pentru runda cu numarul 26.

roma genoa ponturi pariuri

Duminica este o zi plina de meciuri din fotbalul italian. Vezi cele mai bune ponturi din Serie A, care le gasesti pe site-ul nostru!

Roma.

Etapa trecuta a avut meci dificil la Firenze, insa s-a intors cu toate punctele puse in joc. S-a impus cu 2-1, iar golul decisiv a fost marcat in minutul 88. Ramane clasata pe locul cinci, la doar doua puncte distanta de pozitiile de UCL.

Joaca in general bine acasa, acolo unde a castigat patru din ultimele cinci partide oficiale. In aceste patru succese a inscris de fiecare data minim trei goluri. Joaca foarte bine din punct de vedere ofensiv, chiar si in lipsa lui Dzeko.

E angrenata intr-o perioada foarte incarcata. Joi va juca din nou in Europa League, insa va pune mult accentul si pe acest duel. Obiectivul ei este acela de a ajunge in toamna in Liga Campionilor.

Genoa.

N-are succes in ultimele patru runde, insa in acest interval a obtinut trei remize. Traverseaza cea mai buna perioada din actuala editie de campionat, iar in precedentele noua confruntari n-a fost invinsa decat de Inter.

S-a distantat la sapte puncte de zona retrogradarii si a urcat pana pe locul 13. N-o vad scapata de emotii, fiind o echipa care oricand poate avea o scadere de forma. N-are decat doua victorii in deplasare, fiind obtinute la echipele de pe locurile 15 si 20.

A incurcat pana acum in deplasare doar o echipa pozitionata in top 7. In mod normal n-are sanse foarte mari in fata echipelor de calibru si fara indoiala se multumeste si cu un egal duminica.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Roma (3-4-2-1): Lopez – Smalling, Cristante, Mancini – Spinazzola, Pellegrini, Villar, Karsdorp – El Shaarawy, Pedro – Mayoral.

Genoa (3-5-2): Perin – Criscito, Radovanovic, Masiello – Czybora, Strootman, Badelj, Zajc, Zappacosta – Shomurodov, Scamacca.

Absenti.

  • Roma: Dzeko, Veretout, Zaniolo, Ibanez, Calafiori, Kumbulla.
  • Genoa: Biraschi, Pellegrini, Rovella.

Istoric Confruntari Directe.

  • Roma s-a impus fara probleme in meciul tur, cu 3-1.
  • Genoa n-a mai castigat din 2014 un meci direct.

Ponturi pariuri Roma – Genoa – DBook.

In ciuda catorva absente importante, Roma ramane mare favorita in fata unei echipe pe care a batut-o foarte des in ultimele sezoane.

Gazdele vin dupa un meci bun facut la Firenze, iar acum au mare nevoie de un nou succes pentru a ramane in plasa sau chiar pentru a le depasi pe echipele aflate pe locurile de UCL.

Forma lui Genoa a inceput sa scada din nou, iar in ultimele patru runde n-are niciun succes. In ultima deplasare efectuata oaspetii si-au luat-o rau pe terenul lui Inter, fiind invinsi cu 0-3.

Aleg asadar optiunea de ponturi combinate si mizez pe 1 solist, dar si pe minim doua goluri marcate, cota fiind excelenta.

Pronostic Roma – Genoa 1 si peste 1.5 goluri – 1.83!