AS Roma – Milan ponturi pariuri 28.02.2021

Roma - Milan pariuri

Derby de clasa avem duminica in Serie A, intre AS Roma si AC Milan. Partida se disputa pe Olimpico, de la ora 21.45. Cotele sunt destul de echilibrate la NetBet.

In acest articol vei gasi informatii despre cele doua echipe, dar si un pariu de cota 2.45.

AS Roma.

Romanii stau foarte bine in clasament, pe locul 4 in Serie A. Obiectivul este sa ramana acolo pentru a ajunge in Liga Campionilor. Au un bilant 13/5/5 pana acum in campionat.

AS Roma vine dupa dubla cu Sporting Braga din Europa League, trecand lejer in optimile competitiei, dupa 2 victorii. Jocul a mers excelent atunci. In Serie A a remizat la ultimul meci, pe terenul lui Benevento.

Important de mentionat ca Roma este cea mai buna echipa pe teren propriu din campionat, neinvinsa in cele 12 partide. Asta recomanda ponturi pe ea la case de pariuri.

Milan.

Fostul lider din Serie A este acum pe locul secund, la 4 puncte in spatele lui Inter. A pierdut ultimele 2 partide de campionat, cu Spezia si Inter, iar acum este sub presiune.

Daca Roma este cea mai buna echipa pe teren propriu, AC Milan are cel mai bun bilant in deplasare. A castigat 9 din cele 11 jocuri pe teren advers si are o singura infrangere.

Milanezii vin si ei dupa o dubla de Europa League, cu Steaua Rosie Belgrad. Au mers mai departe cu mari emotii, dupa 2 remize. Daca luam in calcul toate competitiile, au acum o serie de 4 meciuri fara victorie.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

AS Roma (3-4-2-1) : Lopez – Mancini, Crisante, Fazio – Kardsdorp, Villar, Veretout, Spinazzolo – Pellegrini, Mikitaryan – Mayoral.

Milan (4-2-3-1) : Donnarumma – Hernandez, Romagnoli, Kjaer, Calabria – kessie, Tonali – Rebic, Calhanoglu, Saelemaekers – Ibrahimovic.

Absenti.

AS Roma : Zaniolo, Smalling, Ibanez, Santon, Calafiori si Dzeko.

Milan : Maldini, Bennacer si Mandzukic.

Istoric Confruntări Directe.

Un spectacol de mare calitate am vazut in tur, meciul terminandu-se 3:3. 4 din ultimele 5 jocuri directe au avut gol de ambele parti. Roma a castigat o singura partida din ultimele 6 directe.

Ponturi pariuri AS Roma – Milan -> Monik.

Spectacolul este garantat pe Olimpico din punctul meu de vedere. Un egal nu ajuta pe nimeni si vom vedea doua echipe care o sa joace la victorie. Ar trebui sa se marcheze cel putin 3 goluri.

Roma trece de 2 goluri marcate in medie pe meci acasa, dar si incaseaza constant. Milan se apropie si ea de doua reusite in medie pe deplasare in Serie A. Evident ca ar trebui sa vedem goluri si un meci frumos. Eu cred ca intervalul 3-4 reusite este unul care ne poate aduce bani duminica.

Pronostic AS Roma – Milan : Interval 3-4 goluri – Cota 2.45