Roma – Sampdoria ponturi pariuri 24.06.2020

roma - sampdoria ponturi pariuri

Unul dintre cele mai bune ponturi la pariuri pentru ziua de miercuri vine de la duelul Roma – Sampdoria. Confruntarea este programata de la ora 22:45 si se joaca pe Stadio Olimpico din Roma. Aceasta conteaza pentru runda cu numarul 27 din Serie A.

roma - sampdoria ponturi pariuri

Roma.

Incepe asaltul final din Serie A de pe pozitia a cincea. Obiectivul pentru finalul sezonului reprezinta ocuparea unui loc de Liga Campionilor. Deocamdata se afla la sase puncte in urma lui Atalanta, astfel ca lupta ramane deschisa. Inainte de oprirea fortata a sezonului a avut in campionat doua meciuri consecutive in care a inscris cate patru goluri, adversare fiind Lecce si Cagliari.

Paulo Fonseca are doar doi absenti pentru aceasta confruntare, astfel ca in mod normal n-ar trebui ca echipa portughezului sa intampine probleme. Atentie insa, deoarece in cele cinci partide jucate pe Olimpico in 2020 in Serie A, gazdele s-au impus doar o data.

roma - sampdoria statistici

Sampdoria.

A intrat in lupta inca din weekend, atunci cand a jucat cu Inter intr-un duel din etapa a 25-a. A fost invinsa pe San Siro cu 1-2, fiind condusa din minutul zece si pana la final. Este angrenata intr-o lupta acerba pentru salvarea de la retrogradare. Ocupa momentan pozitia a 16-a si se afla la doar un punct distanta de zona „fierbinte” a ierarhiei.

Deocamdata a reusit sa invinga doar o echipa aflata in prima jumatate a ierarhiei, pe Verona. A incasat minim doua goluri in opt din cele 12 deplasari efectuate in campionat.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Roma (4-2-3-1): Mirante – Kolarov, Fazio, Smalling, Zappacosta – Cristante, Veretout – Kluivert, Pellegrini, Perez – Dzeko.

Sampdoria (3-5-2): Audero – Colley, Tonelli, Yoshida – Murru, Jankto, Ekdal, Vieira, Depaoli – Gabbiadini, Bonazzoli.

Vezi toate cotele pentru Roma – Sampdoria!

Absenti.

  • Roma: Lopez, Zaniolo.
  • Sampdoria: Quagliarella, Ferrari.

Istoric Confruntari Directe.

Partida tur a fost surprinzator de anosta si s-a incheiat cu scorul de 0-0. Patru din precedentele cinci confruntari directe au fost de sub 2.5 goluri.

Aici aici și pontul pentru Sociedad – Celta Vigo, cota 2.14!

Ponturi pariuri Roma – Sampdoria – DBook.

Roma pastreaza sanse bune la locul patru, insa nu trebuie sa piarda in perioada urmatoare contactul cu Atalanta. Pentru a reusi acest lucru, eu cred ca trebuie sa castige urmatoarele 3 partide de acasa, asta deoarece intre ele se intercaleaza doua deplasari dificile, la Milan si Napoli.

Romanii nici n-au meci foarte greu miercuri seara, urmand a intalni o echipa a carui obiectiv este salvarea de la retrogradare. Diferenta de valoare dintre cele doua grupari este astfel destul de mare.

Dupa cum spuneam si mai sus, Sampdoria n-a invins decat o echipa aflata in prima jumatate a clasamentului.

Parerea mea e aceea ca Roma nu va avea probleme si de aceea mizez pe 1 si peste 1.5 goluri.

Pronostic Roma – Sampdoria: 1 si peste 1.5 goluri – 1.62