AS Roma – Trabzonspor ponturi pariuri 26.08.2021

as roma trabzonspor ponturi pariuri

Si iata-ne ajunsi in mansa decisiva pentru accederea in grupele Europa Conference League. Joi seara, de la ora 20:00, Stadio Olimpico gazduieste meciul 2 intre AS Roma si Trabzonspor. Dupa ce s-au impus cu 1-2 in Turcia, romanii sunt favoriti certi la victorie; insa, vor reusi sa se impuna si de aceasta data? Citeste aceste articol pentru a vedea recomandarea mea!

as roma trabzonspor ponturi pariuri

AS Roma.

Instalarea lui Mourinho pare sa fie una de bun augur. Cu tehnicianul portughez pe banca, romanii au castigat ambele meciuri oficiale disputate in acest sezon: meciul tur cu Trabzonspor si meciul de campionat din weekend.

In jocul din weekend s-a impus pe propriul teren cu 3-1 in fata celor de la Fiorentina. Tammy Abraham, cea mai scumpa achizitie a verii, a avut un debut reusit; a contribuit cu 2 assist-uri.

Nicolo Zaniolo a fost eliminat, si, avand in vedere faptul ca va fi suspendat pentru urmatorul joc de campionat, este foarte probabil ca in partida de joi sa se afle in unsprezecele de start.

Trabzonspor.

A inceput saptamana cu un meci de campionat. Luni a jucat acasa in compania celor de la Sivasspor; s-a impus cu 2-1. In mod surprinzator, tehnicianul Abdullah Avci a folosit acelasi prim 11 ca in partida tur cu AS Roma. Este destul de probabil ca Avci sa mizeze pe acelasi unsprezece de start si de aceasta data.

Si in acest sezon pune mare pret pe faza ofensiva; a reusit sa marcheze cel putin 1 gol in toate cele 5 partide disputate in acest sezon (Super Lig + Europa Conference League). Anthony Nwakaeme pare sa fie cel mai in forma jucator din compartimentul ofensiv, atacantul nigerian reusind 3 goluri in cele 5 jocuri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

AS Roma (4-2-3-1): Rui Patricio – Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina – Cristante, Veretout – Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan – Shomurodov.

Trabzonspor (4-2-3-1): Cakir – Peres, Edgar Ie, Hugo, Koybasi – Hamsik, Ozdemir – Gervinho, Bakasetas, Nwakaeme – Djaniny.

Absenti.

  • AS Roma: Spinazzolo, Smalling.
  • Trabzonspor: Tokoz.

Istoric Confruntari Directe.

  • Partida din turul play-off-ului este singura intalnire directa.

Ponturi pariuri AS Roma – Trabzonspor – ionel_iulian94.

Si in acest meci cred ca ambele formatii vor izbuti sa marcheze si de aceea pariul zilei la confruntarea de pe Stadio Olimpico este GG. Daca esti mai indraznet, poti avea in vedere si pariul pe scor corect 2-1 (cota 8.50 la Betano).

La gol marcat atat de AS Roma, cat si de Trabzonspor, cota este 1.75 la Betano, una dintre acele case de pariuri cu cele mai mari cote.

Si in acest sezon, Trabzonspor ne obisnuieste cu meciuri in care pariurile pe goluri (gen GG) ies castigatoare. In toate cele 5 meciuri oficiale disputate pana acum, formatia turca a inscris, dar in acelasi timp a si incasat gol.

Nu cred ca acest meci va face exceptie de la regula, mai ales ca se intalnesc 2 echipe cu multa calitate in atac si carora le place sa ajunga des la finalizare.

Pronostic AS Roma – Trabzonspor & Cota: Ambele echipe marcheaza – 1.75