Rosenborg – Norrkoping; pariuri Liga Campionilor (13.07.2016) !

Aceasta mi se pare una dintre cele mai echilibrate dispute ale zilei in turul 2 preliminar din Liga Campionilor. Lerkendal Stadion din Trondheim gazduieste acest derby nordic cu incepere de la ora 20.15.

Rosenborg este favorita la Unibet, insa mai ramane sa isi arate superioritate si pe teren. A castigat detasat titlul in competia interna in sezonul precedent, iar acum este iarasi pe prima pozitie. Nu are adversar in Norvegia, cel putin in acest moment. Forma de moment este excelenta, cu o serie incredibila de 21 de meciuri fara infrangere in toate competitiile. Vine dupa 10 victorii consecutive pe teren propriu. Nu mi se pare inca sa fi gasit un inlocuitor pe masura lui Alexander Soderlund, golgheterul din sezonul trecut, acesta fiind transferat in Franta.

Click aici pentru a paria pe 1 final, cota 1.60

Norrkoping a impresionat pe toata lumea sezonul precedent,cand a castigat surprinzator titlul in Suedia, in fata unor adversari cotati mult mai bine. Sta excelent si in sezonul actual si se bate iarasi pentru trofeu, fiind a doua dupa 13 etape. Suedezii sunt si ei in forma, avand o serie de opt meciuri consecutive fara infrangere. Sunt la prima prezenta in Liga Campionilor si cu siguranta tracul debutului se va vedea. Punctul forte pentru oaspeti este apararea, cu doar 13 goluri incasate in competitia interna, insa atacul nu mi se pare la acelasi nivel.  

Click aici pentru a paria pe 2 final, cota 5.00

Pronostic Rosenborg – Norrkoping :

Vom vedea un derby nordic, intre doua formatii al caror fotbal pe mine nu ma impresioneaza. Este prima mansa si sunt de parere ca nu se vor asuma riscuri prea mari. Avem fata in fata doua defensive exelente, ambele cu medii foarte bune in acest sezon. Apararile sunt pe primul plan in astfel de confruntari tensionate si eu nu cred ca vom vedea mai mult de trei reusite pe tabela. Doar cinci goluri a incasat Rosenborg acasa in competitia interna, iar suedezii au a doua aparare din Allsvenskan. Nu vad de ce vreuna dintre echipe s-ar arunca in atac inca din prima mansa. In aceste conditii eu sunt de parere ca ”under 3.5”este cel mai bun pariu aici.

  • Sub 3.5 goluri – 1.52 la Unibet, incredere: 8/10

Alte pariuri recomandate la Rosenborg – Norrkoping !

  • Victorie Rosenborg – 1.60 la NetBet (7/10)
  • X la pauza – 2.25 la Fortuna (6/10)

Pariaza acum online si ai un bonus de 1000 RON. Afla aici mai multe !

Leave a Comment: