Rosenborg – PSV ponturi pariuri 01.10.2020

Rosenborg Tondheim si PSV Eindhoven se vor infrunta joi seara de la ora 20.00 pe Lerkendal Stadion, in cadrul play-off-ului Europa League. Ambele echipe sunt neinvinse in luna septembrie, olandezii sunt favoritii caselor de pariuri, insa nordicii au avantajul ca se afla in plin sezon competitional.

Rosenborg - PSV ponturi pariuri 01102020

Rosenborg.

Formatia gazda a acestei intalniri a disputat deja 3 tururi preliminare in Europa League, eliminandu-le pe rand pe Breidablik (Islanda) cu scorul de 4-2, apoi Ventspils (Letonia) dupa un 5-1 in deplasare, iar in ultimul tur a trecut de Alanyaspor din Turcia cu un 1-0 pe teren propriu.

In Eliteserien este pe locul secund dupa Bodo Glimt, la mare distanta de puncte insa, liderul are 53,  iar echipa pregatite de Ade Hareide numai 35, asta in conditiile in care mai sunt 11 etape de jucat.

Ultimul esec a fost bifat pe 2 august intr-o deplasare contra lui Odd, de atunci a evoluat in 10  partide, obtinand 8 victorii si doua remize.

Pe teren propriu in actualul sezon a pierdut un singur meci in fata lui Bodo Glimt, 3 remize si 8 victorii sunt celelalte rezultate.

PSV.

A inceput relativ bine noul sezon in Eredivisie cu doua victorii: 3-1 la Groningen si 2-1 acasa cu Emmen, plus o remiza 1-1 in compania lui Heracles. De asemenea a mai bifat un succes, 5-1 in deplasarea de la Mura contand pentru preliminariile Europa League.

Vara aceasta s-a intarit serios prin  venirile lui Philipp Max (Augsburg), Ibrahim Sangare (Toulouse), Yvon Mvogo (Leipzig) si Eran Zahavi (Guangzhou R&F), singurul jucator important care a parasit gruparea batava este Sam Lammers (Atalanta).

A mai evoluat de 6 ori in aceasta faza a competitiei, de fiecare data a obtinut calificarea in grupele Europa League.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Rosenborg (4-3-3): Hansen – Hedenstad, Reginiussen, Eyjolfsson, Konate – Zachariassen, Skjelbred, Tagseth – Holse, Islamovic, Adegbenro.

PSV  (4-3-3): Mvogo – Dumfries, Teze, Viergever,  Max – Rosario, Mauro Junior, Thomas – Bruma, Malen, Gakpo.

Vezi toate cotele pentru Rosenborg – PSV!

Absenti.

  • Rosenborg: Andreas Helmersen – accidentat; Anders Konradsen – suspendat.
  • PSV: Erick Gutierez, Maximiliano Romero – accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Este a 4-a confruntare directa intre cele doua formatii, PSV are 3 victorii, un alt meci s-a terminat la egalitate.

Pontul la partida: Rio Ave – AC Milan: cota 1.98

Ponturi pariuri Rosenborg – PSV – Lily84.

Gazdele acestui meci au un moral foarte bun dupa ce au trecut in ultimul tur de Alanyaspor, un adversar mult mai bine cotat, in plus grupele Europa League se pare ca este singurul obiectiv ramas de indeplinit.

PSV a inceput foarte bine noul sezon, este neinfranta, dar ingrijorator este faptul ca a primit gol in fiecare meci jucat din cele 4.

Olandezii nu vor pierde partida, au totusi o echipa mult mai valoroasa, dar nu vor scapa fara gol incasat pe Lerkendal.

Rosenborg abordeza ofensiv intalnirile de pe teren propriu, la fel va face si acum, in plus stie ca fara a inscrie nu poate spera la calificare.

Pronostic Rosenborg – PSV: PSV sansa dubla X2 & ambele echipe inscriu >> cota 2.20