Rosenborg – Rennes ponturi pariuri 26.08.2021

rosenborg rennes ponturi pariuri

Rosenborg vs Rennes se anunta un meci atractiv, nordicii traverseaza o perioada de forma foarte buna. Partida va avea loc joi seara cu incepere de la ora 20.00 pe Lerkendal Stadion din Trondheim si va conta pentru mansa retur a play-off-ului Conference League.

rosenborg rennes ponturi pariuri

Rosenborg

Nodicii sunt deja la al 3-lea tur preliminar in aceasta competitie dupa ce au trecut de islandezii de la Harnarfjordur cu o dubla victorie, respectiv de Domzale dupa 6-1 acasa si 2-1 in deplasare.

Forma buna se regaseste si in campionatul intern unde are 8 partide fara esec, ultimele 6 fiind doar victorii, gratie acestor rezultate a revenit pe ultima treapta a podiumului la 5 lungimi de liderul Molde.

Pe Lerkendal a avut prestatii destul de bune sezonul actual, doar doua esecuri, unul in fata lui Molde un spectaculos 2-3, celalalt cu Sarpsborg, 0-1, dar aici a dominat infruntarea, fiind urmarita si de ghinion.

Rennes

A prins in extremis un loc de cupe europene sezonul precedent de Ligue 1 profitand de pasii gresiti facuti de Lens, iar acum gratie victorie din partida tur este cu un picior in grupele Confrence League.

In week-end-ul precedent a obtinut si primul succes in campionatul intern, 1-0 acasa cu Nantes, asta dupa ce in primele doua runde contabilizase doua remize, 1-1, cu Lens pe teren propriu si Brest in deplasare.

Bruno Genesio are un lot oarte valoros la dispozitie cotat la peste 250 milioane euro, iar vara aceasta bretonii au investit peste 5 milioane euro in transferuri, o suma importanta.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Rosenborg (4-3-3): Hansen – Reitan, Eyjolfsson, Hovland, Andersson – Tettey, Hoff, Vagic – Carlo Holse, Holm, Vecchia.

Rennes (4-4-2): Gomis – Traore, Bade, Aguerd, Meling – Bourigeaud, Tait, Sulemana – Terrier, Guirassy.

Vezi aici toate cotele pentru Rosenborg – Rennes!

Absenti.

Rosenborg: Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen, Rasmus Wiedesheim-Paul – accidentati; Dino Islamovic – incert.

Rennes: Jeremy Gelin, Jonas Martin, Jeremy Doku – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Partida tur castigata de Rennes cu scorul de 2-0 este singura intre cele doua formatii consemnata pana acum, nu pot recomanda ponturi sportive bazate pe aceasta statistica.

Ponturi pariuri Rosenborg – Rennes – Lily84.

Rosenborg cu siguranta nu a depus armele, de altfel vinedin postura echipei care nu are ce pierde, va forta o calificare in fata unui adversar mult mai bine cotat.

Rennes la randul sau este constienta ca acel 2-0 din tur e poate dovedi insuficient in ecuatia calificarii va incerca sa inscrie pentru a-si atinge obiectivul si bretonii au forta de la marca pe Stadionul Lerkendal.

Nordicii au disputat acasa in ultimul an 25 de meciuri amicale si oficiale, doar in doua dintre acestea nu au marcat, sunt mari sansa se o faca si joi seara.

Ma astept la cel putin doua reusite pentru acest meci, dar tinand cont de faptul ca totusi francezii sunt o echipa destul de bine articulata si care evolueaza foarte bine tactic nu mizez pe o ploaie de goluri totusi.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Netbet, una dintre acele case de pariuri cu bonus pariu fara risc la inregistrare.

Pronostic Rosenborg – Rennes: Interval total goluri marcate in meci >> 2-4 cota 1.65