Pont Ruse – Paolini – WTA Australian Open – 17.01.2022

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici BAD93
Procentaj: 56%
Castigate: 50/89
Unitati: 42

Una din româncele de la care toată lumea are așteptări în acest an după sezonul precedent senzațional, Gabriela Ruse, va avea o misiune dificilă la Australian Open, unde prima adversară va fi italiana Jasmine Paolini. Cu un cec în valoare de 100,000 dolari și 70 puncte WTA drept miză, se anunță o partidă „pe cinste”.

ponturi ruse vs paolini

Gabriela Ruse

Așa cum am menționat în debutul articolului, Gabi vine după un sezon de excepție, în care a reușit 30 victorii și să ajungă pe locul 82 WTA.

Va fi o prezență în premieră pentru Ruse pe tabloul principal al acestui Grand Slam, după ce în 2020 nu a reușit să treacă de calificări.

Ea n-a jucat rău în primele 2 turnee la care a luat parte în 2022, ajungând în optimi la Melbourne Summer Set 1 și Sydney (din calificări).

Jasmine Paolini

La fel ca și conaționala noastră, Paolini a avut parte de cel mai bun sezon din carieră, datorită căruia s-a apropiat la doar 2 locuri de top 50.

Italianca a câștigat 2 competiții WTA: Bol și Portoroz și a fost o „nucă” tare pentru majoritatea adversarelor.

În ceea ce privește istoricul de la Australian Open, Paolini va bifa a 3-a prezență consecutivă în primul tur, etapă de care însă nu a trecut până în acest moment.

Întâlniri directe

Interesant este faptul că cele 2 tenismene s-au mai aflat față în față de 3 ori până acum.

Ruse conduce cu 2-1 la acest capitol, câștigând ultimul duel, din cadrul Billie Jean King Cup (2020).

Pronostic Ruse – Paolini

Cu toate că voi da dovadă de lipsă de subiectivism, cred că Ruse nu va trece de primul tur.

Adversara sa a jucat excelent atât pe hard, cât și pe zgură în anul precedent și cred că va continua seria excelentă și aici.

Italianca este extrem de motivată să depășească în premieră primul tur și cu siguranță este conștientă că adversara sa este una accesibilă.

Ruse n-a impresionat pe hard, ci doar pe zgură, în timp ce pe suprafețele rapide foarte rar a reușit să lege 2 victorii pe tabloul principal al vreunei competiții.

Totodată, Jasmine caută revanșa după ultimele 2 înfrângeri suferite în fața conaționalei noastre și cred că este momentul prielnic să o obțină.

Pronostic: Victorie Paolini, cota 1.80!

Leave a Comment: