Rusia – Slovenia ponturi pariuri 27.03.2021

Forma Monik: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Monik
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Rusia si Slovenia au inceput foarte bine campania de calificare la Cupa Mondiala, iar sambata se confrunta in meci direct. Partida incepe la ora 16.00.

Daca inca nu stii ce sa pariezi pe aceasta confruntare, vei gasi in continuare pronosticul meu, de cota 1.64 din oferta Netbet.

Rusia.

Rusii au avut un meci facil in prima etapa din grupa, cu Malta. Au castigat in deplasare cu scorul de 3-1, dar nu se poate zice ca au convins, luand gol de la un adversar modest.

Rusia se bate la prima pozitie cu Croatia in opinia mea, iar un succes sambata o poate face chiar favorita la castigarea grupei. Ce trebuie precizat este ca victoria de care vorbeam este singura din ultimele 7 meciuri disputate.

Anterioarele 3 partide jucate rusi au fost peste 2.5 goluri, iar eu o sa propun pentru sambata un tot pont pe goluri la Netbet, una dintre acele case de pariuri cu bonus pariu fara risc la inregistrare.

Slovenia.

Slovenii au dat lovitura la prima partida din grupa, castigand toate punctele in disputa de acasa cu Croatia. A fost un 1-0 cu gol rapid si o aparare excelenta. Iata ca se inscriu cu sanse in cursa pentru calificare, mai ales ca in ultima perioada au aratat ca sunt capabili de jocuri bune.

Ca tot vorbeam de aparare, trebuie spus ca Slovenia a incasat gol intr-un singur meci din ultimele 9 disputate. Este neinvinsa in acea perioada si traverseaza o forma de invidiat.

Face meciuri de goluri putine in ultima perioada, dar eu cred ca trebuie sa joace pe atac in Rusia daca vrea sa obtina ceva.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Rusia (4-2-3-1) : Shunin; Fernandes, Semenov, Dzhikiya, Karavaev; Akhmetov, Miranchuk; Kuzyaev, Golovin, Ionov; Dyzuba.

Slovenia (4-3-3) : Oblak; Stojanovic, Blazic, Mevlja, Balkovec; Vetrih, Kurtic, Lovric; Ilicic, Sporar, Bohar.

Absenti.

Rusia : Roman Zobnin, Denis Cheryshev, Guilherme

Slovenia : Benjamin Verbic si Jaka Bijol.

Istoric Confruntări Directe.

Avem aici doua nationale care nu s-au mai confruntat in meci direct din anul 2009.

Ponturi pariuri Rusia – Slovenia -> Monik.

Ceva imi spune ca acest duel poate fi destul de spectaculos si am ales intervalul de goluri 2-4. Ambele echipe au inceput grupa bine, cu victorii si asta ma face sa cred ca se va marca de minim doua ori.

Rusii nu se multumesc cu egalul si o sa forteze. Au facut un meci de 4 goluri la debutul in grupa, iar daca au incasat de la Malta este clar ca o pot face si acum. In aceste conditii si GG-ul poate fi profitabil, mai ales ca Slovenia este o echipa in forma.

Va fi insa greu sa trecem peste bariera maxima a intervalului, din moment ce niciuna dintre cele doua combatante nu ia exagerat de multe goluri in general.

Pronostic Rusia – Slovenia : Interval 2-4 goluri – Cota 1.68

Leave a Comment: