Rusia U21 – Islanda U21 ponturi pariuri 25.03.2021

Rusia U21 Islanda U21 Ponturi Pariuri

Pe stadionul din Gyor de la ora 19:00 avem parte de intalnirea dintre Rusia U21 si Islanda U21, partida ce conteaza din grupa C de la CE din Ungaria si Slovenia. Rusii pornesc favoriti in fata selectionatei islandeze, insa alb-albastrii vor incerca sa faca surpriza in aceasta seara.

Rusia U21 Islanda U21 Ponturi Pariuri

Rusia U21.

Au trecut 8 ani de la ultima calificare a Rusiei la un CE. Una dintre cele mai echilibrate grupe din calificarile pentru acest CE au avut-o chiar pe Rusia protagonista.

Este castigatoarea grupei E cu 23 de puncte din 30 posibile. O campanie de nota 10 pentru rusi care desi au pierdut confruntarea cu selectionata poloneza din finalul calificarilor, albastrii au marcat 8 goluri in jocurile cu Letonia si Estonia, si astfel au terminat pe prima pozitie grupa.

Doua amicale au disputat rusii dupa terminarea campaniei de calificari, pierzand cu Ungaria (0-2) si remizand doar 2-2 in confruntarea cu Slovenia.

Islanda U21.

Este prima participare a selectionatei islandeze la un turneu final fiind intr-adevar de apreciat saltul realizat de aceasta nationala in ceea ce priveste calitatea fotbalului.

Alb-albastrii s-au luptat in cele 10 runde din grupa A din calificarile pentru CE, terminand in final pe locul secund cu 21 de puncte. Au fost extremi de activi cu un golaveraj de 19 la 12, insa problemele din defensiva o puteau costa calificarea pe selectionata islandeza.

Nordicii au castigat ultimul duel de la Dublin cu Irlanda (2-1), grazie golului marcat in minutul 93, si astfel au primit tichetul pentru CE.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Rusia U21 (4-3-3): Safonov – Krugovoy, Evgenyev, Maslov, Rasskazov – Kuchaev, Umyarov, Oblyakov – Lomovitskiy, Ignatjev, Glushenkov

Islanda U21 (4-3-3): Gunnarsson – Gunnarsson, Leifsson, Thorkelsson, Sampsted – Baldursson, Hauksson, Willumsson – Johannesson, Gudjohnsen, Thorsteinsson

Absenti.

Rusia U21 :
Islanda U21 :

Istoric Confruntări Directe

In sezonul 98/99 din calificarile pentru CE, Rusia avea sa castige ambele confruntari directe, scor 2-1 si 3-0.

Poti plasa un pariu in cota de 1,90 pentru maxim 2 goluri in jocul de la Gyor chiar a Unibet. Vezi din materialul Cum imi fac cont la Unibet ce trebuie sa faci pentru a-ti deschide un cont si a lua bonusul la inscriere!

Ponturi pariuri Rusia U21 – Islanda U21 -> Andrew.

Diferenta de valoare si de experienta in favoarea rusilor care cred ca se vor impune in start-ul acestui turneu final.

Rusia stie cum sa gestioneze astfel de partide, in acest moment contand mai mult punctele decat spectacolul. Va fi la fel de agresiva la mijlocul terenului ca in campania de calificari si cred ca acolo se va face diferenta.

Islanda nu are jucatori individuali de calitate, contand mai mult pe puterea grupului. Un mental fantastic pentru vikingi care cu siguranta vor avea o abordare defensiva, insa de cele mai multe ori diferenta de valoare si-a spus cuvantul in finalul celor 90 de minute.

Pronostic Rusia U21 – Islanda U21:1 solist- Cota 1.50