Salernitana – Verona ponturi pariuri 22.09.2021

salernitana verona ponturi pariuri

Stadio Arechi din Salerno va gazdui miercuri seara cu incepere de la ora 19.30 partida dintre Salernitana si Hellas Verona. Partida va conta pentru etapa a 5-a a campionatului italian si oaspetii ponesc din postura de favoriti in ciuda faptului ca evolueaza in deplasare.

salernitana verona ponturi pariuri

Salernitana

A reusit in premiera sa promoveze in Serie A, dar se pare ca inca nu si-a gasit cadenta in primul esalon, a pierdut primele 4 partide, dar a si avut adversare destul de redutabile: Atalanta si AS Roma.

Putea scoate mai mult din infruntarile cu Bologna si Torino, dar in ambele a evoluat in deplasare incasand numai putin de 7 goluri, defensiva sa este cea mai slaba a campionatului.

Poti incerca pronosticuri Serie A mizand pe un nou esec al sau, sau daca doresti ceva mai indraznet pe minim doua goluri marcate de Verona.

Singura victorie a sezonului a venit in Cupa Italiei cu Reggiana adversara, s-a impus atunci pe Stadio Arechi cu scorul de 2-0.

Verona

Vine dupa o victorie spectaculoasa, 3-2 pe teren propriu contra Romei pregatita de Jose Mourinho, capitolinii au deschis scorul inca din prima repriza, dar Hellas a marcat de 3 ori in 15 minute.

Acest succes a venit la timp dupa ce in primele 3 runde suferise tot atatea esecuri, 2-3 acasa cu Sassuolo, respectiv 1-3 cu Inter, de asemenea a mai pierdut 1-0 la Bologna.

Ramane o echipa periculoasa, evolueaza intr-un sistem ofensiv cu doar 3 aparatori de meserie, 4 jucatori in linia mediana si alti 3 in atac, in plus are si cateva solutii viabile pe banca de rezerve.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Salernitana (3-4-1-2): Belec – Gyomber, Strandberg, Gagliolo – Kechrida, M. Coulibaly, L. Coulibaly, Ranieri – Ribery – Djuric, Simy.

Verona (3-4-2-1): Montipo – Dawidowicz, Gunter, Magnani – Faraoni, Bessa, Ilic, Lazovic – Barak, Caprari – Simeone.

Vezi aici toate cotele pentru Salernitana – Verona!

Absenti.

Salernitana: Matteo Ruggeri – accidentat; Ramzi Aya, Leonardo Capezzi, Frederic Veseli – incerti.

Verona: Kevin Ruegg, Gianluca Frabotta, Miguel Veloso, Bosko Sutalo – incerti.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci direct intre cele doua echipe pe prima scena a fotbalului italian. Salernitana si Verona s-au infruntat ultima data in sezonul 2018/2019 de Serie B, fiecare dintre ele si-a castigat meciul de pe teren propriu.

Ponturi pariuri Salernitana – Verona – Lily84.

Salernitana este clar una dintre echipele favorite la retrogradare, ii va fi greu la cum se prezinta sa evite revenirea in Serie B, practic este singura formatie fara punct dupa 4 etape.

In schimb adversara sa chiar daca a obtinut primul succes etapa precedenta este totusi o echipa cu mai multe resurse, mai experimentata si mult mai bine organizata.

Verona nu va suferi un esec pe Stadio Arechi, dar tinand cont de faptul ca se infrunta doua formatii cu aparari destul de slabe vor fi si cel putin doua goluri marcate.

Poti paria pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Betano. Intra aici daca vrei sa vezi Cum imi fac cont la Betano.

Pronostic Salernitana – Verona: Verona sansa dubla X2 & pese 1.5 goluri cota 1.80