Salzburg – Villarreal ponturi pariuri 18.02.2021

Salzburg Villarreal Ponturi Pariuri

Salzburg si Villarreal se vor infrunta joi seara de la ora 22.05 pe Red Bull Arena in cadrul 16-imilor de finala ale Europa League. Ambele formatii practica un fotbal ofensiv, fiind preocupate in primul rand de faza ofensiva, sunt asadar toate premisele de a asista la un meci spectaculos.

Salzburg Villarreal Ponturi Pariuri

Salzburg.

Austriecii au terminat pe locul 3 in grupa de Champions League, dupa Atletico Madrid si Bayern Munchen, fiind maximul ce puteau obtine dat fiind numele adversarelor.

Pana in prezent a evoluat de 17 ori impotriva unor formatii din Spania, reusind sa castige doar 4 partide, a remizat in alte doua si a pierdut 11 dintre ele, aici incluzand si dubla din 2020 cu Atletico Madrid.

Gazdele vin cu un moral excelent tinand cont de faptul ca au 6 victorii consecutive in toate competitiile, au marcat 17 goluri primind in schimb doar 3, pot fi incercate ponturi Europa League gazdele inscriu peste 1.5 goluri, sau total goluri 3+.

Villarreal.

Submarinul galben a pierdut ultimul meci oficial disputat, 1-2 acasa in LaLiga cu Betis Sevilla, a fost a 4-a partida consecutiva fara victorie in toate competitiile.

Totusi in ciuda acestor rezultate nu a pierdut niciun meci in actuala editie de Europa League, reusind in grupa 5 victorii si o remiza.

Singurul esec in deplasare in acesta competitie in 9 partide a fost impotriva unei echipe spaniole, Valencia, un bilant destul de bun ibericii au si cu formatiile din Austria: 4 victorii, o remiza si 3 infrangeri.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Salzburg (4-2-2-2): Stankovic – Kristensen, Solet, Vallci, Ulmer – Junuzovic, Mwepu – Berisha, Sucic – Daka, Adeyemi.

Villarreal (4-3-3): Asenjo – Pena, Albiol, Torres, Pedraza – Baena, Foyth, Parejo – Moreno, Alcacer, Gomez.

Vezi aici toate cotele pentru Salzburg – Villarreal!

Absenti.

Salzburg: Maximilian Wober, Bernardo – accidentati: Andre Ramalho – suspendat.

Villarreal: Alberto Moreno, Samuel Chukwueze, Francis Coquelin, Mario Gaspar, Vicente Iborra.

Istoric confruntari directe.

Ultimul meci direct intre cele doua formatii s-a desfasurat cu 6 ani in urma, nu pot fi recomandate pronosticuri fotbal sigure bazate pe aceasta statistica.

Ponturi pariuri Salzburg – Villarreal – Lily84.

Salzburg a oferit partide foarte spectaculoase in faza grupelor Champions League unde 5 din cele 6 intalniri ale sale au consemnat goluri in ambele porti.

In acelasi timp austriecii au marcat de 17 ori in ultimele 6 jocuri, iar pe teren propriu singura exceptie in actaulul sezon competitonal a fost esecul cu Atletico Madrid.

Submarinul galben nu castiga de 4 partide, un pariu bazat pe victoria sa ar fi destul de riscant in aceste condititii, mai mult lista de jucatori indisponibili este una destul de mare.

Ibericii au totusi o forta ofensiva care nu trebuie neglijata, au foarte mari sanse de a marca cel putin un gol pe Red Bull Arena, unde asa cum spuneam defensiva gazdelor cedeaza destul de lesne in actualul sezon european.

Pronostic Salzburg – Villarreal: Ambele echipe inscriu cota 1.58