Salzburg – Wolfsburg ponturi pariuri 20.10.2021

salzburg wolfsburg ponturi pariuri

Lider de clasament in grupa G din Liga Campionilor, Salzburg revine in atentia propriului public intr-o noua partida, programata de la ora 19:45 impotriva celor de la Wolfsburg. Fara victorie in aceasta campanie, formatia germana va avea o misiunea extrem de dificila pe Red Bull Arena unde eu unul am evitat pariul pe solisti si am ales sa merg pe un pronostic pe goluri pe care il poti gasi in avancronica de mai jos.

salzburg wolfsburg ponturi pariuri

Salzburg.

Incepand cu jumatatea lunii iulie si pana in prezent, echipa lui Jaissle a inregistrat numai rezultate pozitive, avand asadar un bilant de 17 jocuri fara infrangere, iar pozitia din grupa G a Ligii Campionilor confirma forma buna prin care trece formatia austriaca.

Lider in clasament inaintea acestei runde, Salzburg a strans 4 puncte in precedentele confruntari europene, remizand la Sevilla cu scorul de 1-1, si reusind primul succes pe teren propriu chiar impotriva campioanei Frantei, Lille, scor 2-1. Conform statisticilor, ambele partide au fost dominate de formatia austriaca, Adeyemi fiind considerat noul star pentru nationala germana condusa de Flick, acesta reusind o dubla in partida de acasa cu Lille.

Din pacate, in Bundesliga, campioana en-titre si-a incheiat seria de victorii consecutive, inregistrand in runda precedenta prima repriza, scor 1-1 pe terenul celor de la Altach.

Wolfsburg.

Antrenata de la margine de Mark van Bommel, Wolfsbug traverseaza un moment complet diferit de cel al formatiei gazda, fiind fara victorie intr-un joc oficila de la inceputul lunii precedente, iar situatia nu pare sa fi intrat pe un trend ascendent nici de la revenirea din pauza competitionala.

Cu doua remize la activ in grupa G din Liga Campionilor, Wolfsburg ocupa locul 3 in acest moment, fiind la egalitate de puncte cu Sevilla, iar sansele pentru a se lupta la o calificare atat in UCL cat si in UEL sunt destul de mari. 

Fara sa aiba o ocazie de gol in deplasarea din Franta contra lui Lille, apararea alb-verzilor s-a descurcat imperial, blocand toate actiunile gazdelor si reusind sa plece neinvinsi in runda inaugurala. De o noua remiza a avut parte si in runda cu numarul 2 contra Sevillei, scor 1-1, insa sansa nu le-a suras elevilor lui van Bommel care au fost egalati in minutul 87.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Salzburg (4-4-2): Philipp Kohn; Andreas Ulmer, Max Wober, Jerome Onguene, Rasmus Kristensen; Nicolas Seiwald, Mohamed Camara, Brenden Aaronson, Luka Sucic; Karim Adeyemi, Noah Okafor

Wolfsburg (4-2-3-1): Koen Casteels; Jerome Roussill, Sebastiaan Bornauw, Max Lacroix, Kevin Mbabu; Maximilian Arnold, Aster Vranckx; Renato Steffen, Dodi Lukebakio, Ridle Baku; Weghorst

Absenti.

Salzburg:

Wolfsburg: –

Istoric Confruntări Directe

Cele doua formatii se afla la primul episod direct, ne mai avand parte de nicio intalnire, nici macar la nivel amical.

Astazi, pe biletul zilei fotbal, te invit sa plasezi si un pronostic pe jocul din Austria unde Netbet iti propune o cota de 2.00 pentru un gol semnat de Adeyemi.

Ponturi pariuri Salzburg – Wolfsburg -> Andrew.

Cu 8 victorii pe linie de la inceputul sezonului pe teren propriu, Salzburg este favorita mea pentru jocul din aceasta seara, mizand pe un pronostic de peste 1,5 goluri in favoarea austriecilor la o cota excelenta propusa de Netbet.

Salzburg are o medie de aproape 4 goluri per meci in jocurile de acasa, iar doar Sevilla a rezistat eroic ca in UCL, formatia lui Jaissle sa nu bifeze in fiecare partida cel putin 2 goluri. Are sansa sa isi pastreze fotoliul de lider si dupa aceasta runda si cu siguranta va face tot posibilul pentru a ramane in fruntea grupei.

Wolfsburg a aratat mult prea modest in jocurile din grupa G, cel putin din deplasarea de la Lille si cred ca are sanse infime sa scape fara cel putin 2 goluri. A ajuns la 3 infrangeri consecutive in Bundesliga 1 dupa esecul de la Berlin, iar moralul echipei lui van Bommel este extrem de scazut inaintea unei deplasari unde va avea nevoie de multa sansa pentru a pleca cu un rezultat pozitiv.

Pronostic Salzburg – Wolfsburg:Peste 1,5 goluri Salzburg – 2.00