Sampdoria – Napoli ponturi pariuri 23.09.2021

sampdoria napoli ponturi pariuri

Dupa AC Milan si Inter, pe Stadio Luigi Ferraris vine un alt nume greu. Este vorba despre Napoli, o formatie care a avut un parcurs perfect pana acum (4 victorii din 4 meciuri jucate). Partida Sampdoria – Napoli se joaca joi, incepand cu ora 19:30. Reusesc cele doua formatii sa ne incante cu multe goluri? Vezi mai jos care este pronosticul pe care am mizat!

sampdoria napoli ponturi pariuri

Sampdoria.

In weekend a obtinut primul succes din acest sezon. S-a impus cu 0-3 pe terenul nou promovatei Empoli. Francesco Caputo, atacantul imprumutat in aceasta vara de la Sassuolo, a fost MVP-ul meciului cu 2 reusite.

Un alt remarcat al partidei de duminica este Antonio Candreva; acesta s-a evidentiat printr-un gol si 1 assist.

Revenit dupa accidentare, Albin Ekdal a jucat circa 25 de minute. Foarte probabil sa prinda minute si in acest joc, ba chiar sa fie trimis pe teren inca de la primul fluier al arbitrului.

Valerio Verre este incert pentru acest joc, pe cand Manolo Gabbiadini, Mohamed Ihattaren si Ronaldo Vieira sunt absente sigure.

Napoli.

A avut o evolutie impresionanta in runda precedenta, reusind sa se impuna cu 0-4 pe Dacia Arena in fata celor de la Udinese. Victor Osimhen s-a aflat din nou printre marcatori; atacantul nigerian are 3 goluri inscrise in ultimele 2 meciuri jucate pentru napoletani (Europa League & Serie A).

Accidentat in meciul cu Leicester din Europa League, Mario Rui a revenit in partida cu Udinese, el fiind titular si evoluand pana spre finalul meciului. Mai mult ca sigur se va afla printre titulari si de aceasta data.

Si Alex Meret a revenit dupa accidentare, insa portarul italian de 24 de ani a ramas pe banca pana la finalul meciului. Destul de probabil sa se intample la fel si in acest meci.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sampdoria (4-4-2): Audero – Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello – Candreva, Thorsby, Ekdal, Damsgaard – Caputo, Quagliarella.

Napoli (4-3-3): Ospina – Di Lorenzo – Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui – Fabian Ruiz, Anguissa, Elmas – Politano, Osimhen, Insigne.

Absenti.

  • Sampdoria: Gabbiadini, Ihattaren, Vieira (indisponibili), Verre (incert).
  • Napoli: Demme, Ghoulam, Lobotka, Mertens.

Istoric Confruntari Directe.

  • Napoli a castigat fiecare din ultimele 5 intalniri directe. Pentru un nou succes al napoletanilor, se da cota 1.80 la Netbet. Citeste din articolul Netbet Cod Bonus cum poti lua bonusul fara depunere!
  • 2 din precedentele 3 dispute directe s-au incheiat cu gol inscris din ambele parti.

Ponturi pariuri Sampdoria – Napoli – ionel_iulian94.

Si in acest sezon, meciurile jucate de Napoli ofera spectacol si multe goluri. Cred ca la fel se va intampla si de aceasta data si vom vedea un meci cu multe goluri. Ca urmare, recomandarea mea de la acest duel este Total goluri peste 2.5.

Din rubrica pronosticuri pariuri Serie A, predictia Total goluri peste 2.5 este cotata cu 1.71 la Netbet.

Chiar daca Napoli are o ofensiva impresionanta si este capabila de una singura sa inscrie 3 goluri, in alegerea pronosticului m-am bazat si pe gol/uri inscris/e de Sampdoria, gazda acestei intalniri fiind foarte eficienta la finalizare in precedentele 2 runde (5 goluri in total).

De asemenea, am luat ca reper si ultimele intalniri directe; 10 din precedentele 13 dispute directe au oferit un minimum de 3 goluri inscrise.

Pronostic Sampdoria – Napoli & Cota: 3+ – 1.71