Sampdoria – Spal ponturi pariuri 05.07.2020

sampdoria spal ponturi pariuri 05072020

Dupa un rezultat mare obtinut in urma cu o etapa, SPAL se deplaseaza la Sampdoria intr-un meci ce conteaza pentru runda 30 din Serie A. Pentru acest duel, am gasit un pont in care am incredere cu o cota de 1.50  la PublicWin. Citeste acest articol si vezi la final pontul recomandat.

sampdoria spal ponturi pariuri 05072020

Sampdoria

Vine dupa o victorie contra celor de la Lecce ce i-a dus la 5 puncte de ultimul loc retrogradabil, Sampdoria ocupand momentan locul 16. In primele 4 meciuri jucate dupa pandemie, Sampdoria a pierdut 3 meciuri si a castigat unul singur.

In cele 15 meciuri disputate acasa in acest sezon, Sampdoria a castigat doar 4 meciuri si a pierdut 8. A jucat 3 meciuri acasa contra celor de la SPAL si le-a castigat pe toate.

Veteranul Quagliarella este cel mai bun marcator al echipei in acest sezon, el nu poate evolua azi din cauza unei accidentari. 

sampdoria - SPAL pariuri 5 iulie 2020

Spal

In ultima runda, Spal a remizat acasa cu AC Milan cu scorul de 2-2, iar in primele 2 meciuri dupa parioada de pauza a pierdut cu Cagliari si Inter. Inainte de pauza fortata, Spal castigase primul meci dupa 5 infrangeri consecutive contra celor de la Parma.

Ocupa locul 19  in clasament avand doar 19 puncte. Are cel mai slab atac din campionat cu doar 23 de rusite si a primit 50 de goluri. A reusit doar 5 victorii in cele 29 de meciuri jucate iar 3 dintre acestea au venit din meciurile disputate departe de acasa.

Petagna a reusit 12 goluri si este cel mai bun marcator al celor de la SPAL. Felipe a revenit dupa suspendare si poate juca in aceasta seara.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sampdoria (4-4-2): Audero – Murru, Colley, Yoshida, Bereszynski – Linetty, Jankto, Ekdal, Depaoli – Gabbiadini, Ramírez

Spal (4-3-3): Letica – Reca, Bonifazi, Vicari, Fares – Dabo, Valdifiori, Missiroli – Valoti, Petagna, Strefezza

Vezi toate cotele pentru Sampdoria – Spal!

Absenti.

  • Sampdoria: Alex Ferrari, Fabio Quagliarella si Lorenzo Tonelli nu vor fi in lotul celor de la Sampdoria iar Thorsby este suspendat.
  • Spal: Etrit Berisha, Ervin Zukanovic si Federico Di Francesco sunt accidentati iar Marco D'Alessandro este suspendat.

Istoric Confruntari Directe.

  • In tur, Sampdoria s-a impus cu scorul de 1-0.
  • Cele doua formatii s-au intalnit in 6 meciuri oficiale iar Sampdoria a castigat 5 iar Spal unul singur.

Ponturi Serie A: Parma – Fiorentina, cota 1.55!

Ponturi pariuri Sampdoria – Spal – IulianBNG.

Echipa antrenata de Ranieri are a 5-a cea mai slaba defensiva din Serie A cu 51 de goluri primite in total. Sampdoria are 8 meciuri consecutive in care a primit minim un gol.

De partea cealalta, SPAL nu marcheaza foarte des, dar a reusit sa inscrie minim un gol in 8 din ultimele 9 deplasari. In 4 din cele 6 meciuri dispuate cu Sampdoria, SPAL a reusit sa marcheze.

Petagna este in mare forma si eu cred ca echipa sa va reusi sa inscrie in acest meci.

Pronostic Sampdoria – Spal: Spal marcheaza – 1.50