Sampdoria – Udinese ponturi pariuri 03.10.2021

sampdoria udinese ponturi pariuri

Cu infrangeri pe linie in ultimele etape, Sampdoria si Udinese se intalnesc de la ora 16:00 in cadrul rundei cu numarul 7 din Serie A. Ambele formatii sunt nevoite sa obtina cel putin un punct in aceasta dupa-amiaza pentru a nu ajunge cat mai curand in zona rosie a clasamentului.

sampdoria udinese ponturi pariuri

Sampdoria.

Formatia antrenata de la margine de D’Aversa a strans 5 puncte in start-ul acestui sezon, clasandu-se pe locul 15 cu o singura victorie inregistrata de-a lungul celor 6 runde disputate pana acum.

Dupa o serie de 3 jocuri fara infrangere in care Sampdoria bifa de altfel si singura victorie de pana acum, scor 3-0 pe terenul celor de la Empli, iata ca dupa acest rezultat, formatia din Genoa a ajuns sa inregistreze nu mai putin de 2 infrangeri consecutive.

Dupa un 0-4 fara drept de apel pe teren propriu in fata celor de la Napoli, trupa lui D’Aversa s-a deplasat la Torino pe terenul Batranei Doamne unde a pierdut cu scorul de 3-2. Candreva a reusit sa reduca din diferenta pentru alb-albastrii in ultimele minute insa fara sa izbuteasca vreo surpriza.

Udinese.

Ocupanta locului 13 in Serie A traverseaza o perioada extrem de dificila conform ultimelor rezultate inregistrate. Trupa antrenata de Gotti a ajuns la 3 infrangeri consecutive in Serie A si incepe sa aiba probleme serioase in privinta locului din clasament, fiind la doar 3 puncte distanta de zona rosie.

Dupa victoriile cu Venezia (3-0) si Spezia (1-0), alb-negrii au intrat pe un trend descendent, iar de 3 runde incoace, au inregistrat numai infrangeri. Adversari de seama pentru Udinese care s-a duelat cu Napoli (0-4), Roma (0-1) si Fiorentina (0-1).

Pe langa faptul ca nu a reusit sa obtina niciun punct in aceste partide, formatia lui Gotti nu a inscris niciun gol in cele 3 jocuri, desi in partida de acasa cu Fiorentina si-a creat multe ocazii de gol insa Deulofeu&Co au fost lipsiti de inspiratie la finalizare.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Sampdoria (4-2-3-1): Lopes; Gusto, Diomande, Da Silva, Henrique; Caqueret, Guimaraes; Shaqiri, Paqueta, Cherki; Toko Ekambi

Udinese (4-4-2): Silvestri; Becao, Nuytinck, Samir; Molina, Makengo, Walace, Pereyra, Larsen; Deulofeu, Beto

Absenti.

Sampdoria:

Udinese: –

Istoric Confruntări Directe

Gazdele sunt pe val in duelurile directa contra celor de la Udinese, ajungand la 5 victorii consecutive dupa succesele din stagiunea precedenta, scor 2-1 si respectiv 1-0.

Poti plasa cateva ponturi pariuri si la Winbet pe jocurile din Serie A, profitand asadar de o cota de 5.35 pentru un rezultat de egalitate atat la pauza cat si la final la jocul de la Genoa.

Ponturi pariuri Sampdoria – Udinese -> Andrew.

Situatia dificila din ambele tabere are sansele sa conduca la un rezultat de egalitate in aceasta dupa-amiaza, mizand in consecinta pe X solist la jocul de la Genoa pe platforma celor de la Winbet. Afla din articolul Cod bonus Winbet cum poti lua bonusul maxim de aici.

Sampdoria a remizat ultima oara tot pe teren propriu contra campioanei Italiei, Inter, fiind in continuare fara victorie in jocurile de acasa. Dupa precedentele rezultatele, pare greu de crezut cum trupa lui D’Aversa va reusi sa bifeze o prima victorie, mai ales acum cand adversarul traverseaza o forma destul de asemanatoare.

Udinese a ajuns deja la 3 infrangeri consecutive si nu cred ca va mai inregistra vreun insucces in acest weekend. Are o revansa de luat pe terenul Sampdoriei unde nu a mai scos un punct din 2016, iar dupa jocul de la Fiorentina, trupa lui Gotti vrea cu orice pret sa puna capat seriei de infrangeri.

Pronostic Sampdoria – Udinese:X Solist- 3.20