Caută
Close this search box.

San Marino – Andorra ponturi pariuri 12.10.2021

san marino andorra ponturi pariuri

Preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, Qatar 2022, revin in atentia echipelor si a microbistilor. Dupa o luna in care s-au desfasurat doar competitii intercluburi, este timpul nationalelor sa defileze pe covorul verde. In Europa lupta este acerba, iar San Marino intalneste Andorra, in derbyul suferintei grupei I.

san marino andorra ponturi pariuri

Meciul va avea loc marti de la ora 21:45 si va fi arbitrat de H.Meller din Turcia. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase si daca te intereseaza informatii despre betano bonus fara depunere, viziteaza articolul de aici.

San Marino.

Este ultima in clasament, fara niciun punct acumulat si doar cu un gol marcat in cele 7 partide jucate.

Pe langa aceasta, are 29 de goluri primite, fiind una dintre cele mai slabe echipe din Europa. A pierdut in ultimul meci in deplasarea din Polonia, 0-5.

In luna septembire a mai adunat 3 infrangeri: 0-5 in Albania, 1-7 acasa cu Polonia si 0-2 in Andorra.

Andorra.

Este pe locul 5 al grupei, chiar deasupra adversarei din aceasta partida, singurele puncte puse in clasament fiind din victoria din tur cu San Marino.

A pierdut in meciul din weekendul trecut cu 0-5 acasa cu Anglia.Are 4 goluri marcate si 19 primite.

Printre cele mai drastice infrangeri din grupa sunt cele cu Anglia, la cea amintita mai sus se adauga si 0-4 in deplasare, dar si cu Ungaria acasa, 1-4.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

San Marino(4-3-3): Benedettini – Battistini, Smoncini, Brolli, Palazzi – Golinucci, Censoni, Golinucci – Mularoni, Vitaioli, Hirsch.

Andorra(4-4-2): Gomes – Garcia, Llovera, Garcia, Rubio – Vieira, Vales, Rebes, Rubio – Sanchez, Martinez.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

In afara partidei din tur castigata de Andorra cu 2-0, s-au mai intalnit intr-un amical in 2017, Andorra castigand cu acelasi scor.

Ponturi pariuri San Marino – Andorra – zamy_bz.

Intr-un meci intre cele mai slabe echipe ale grupei si, poate, ale Europei, este greu de dat un pronostic. Andorra a castigat ambele partide cu San Marino, fara sa marcheze prea mult, insa le-a castigat fara sa primeasca gol. San Marino este invatata cu infrangerile, un egal in Andorra fiind greu de crezut. Daca te intereseaza si alte ponturi Cupa Mondiala 2022, poti vizita articolul de aici.

Nu ne va astepta un meci cu goluri multe, insa cred ca se va marca. Am incercat sa analizez statistici ale celor doua echipe, insa a fost cam greu, intrucat adversarii au fost mult mai buni si statisticile au fost neconcludente. Insa m-am oprit la un pronostic pe goluri, si anume 1-2 goluri in meci.

Pronostic San Marino – Andorra 1-2 goluri – 1.65!