Pont Sasnovich – Halep – WTA Indian Wells – 10.10.2021

Revenită într-un turneu WTA după ce s-a căsătorit, Simona Halep a făcut-o cu brio, reușind să treacă de turul secund de la Indian Wells. Aici, majoritatea pasionaților de tenis se așteptau la un duel cu Emma Răducanu, însă eliminarea surprinzătoare a britanicei o aduce pe Aliaksandra Sasnovich în fața lui Simo. Pe „masă” este pus un cec în valoare de 92,000 dolari și 120 puncte WTA pentru cea care se va califica în optimi.

Ponturi pariuri Aliaksandra Sasnovich vs Simona Halep

Aliaksandra Sasnovich

Așa cum am menționat în startul articolului, Sasnovich s-a impus din postura de outsideră în fața lui Răducanu, scor 6-2, 6-4.

Mai mult decât atât, ea trecuse într-o manieră categorică și de primul tur, unde a eliminat-o cu scorul de 6-0, 6-4 pe Osorio Serrano.

Astfel, jucătoarea din Belarus a reușit să bifeze a doua prezență în turul 3 de la acest turneu, după cea din 2018, acesta fiind de altfel și cel mai bun rezultat al ei aici.

Simona Halep

Ajunsă pe locul 17 WTA după ce ani la rând nu ieșise din top 10, Simona încearcă să-și reintre în ritm pentru finalul anului.

Kostyuk a pus-o la grea încercare pe conaționala noastră în primul set al disputei din turul secund, însă în cele din urmă Halep s-a impus cu 7-6, 6-1/

Dacă adversara sa n-a trecut niciodată de turul 3, Simo a și câștigat competiția Indian Wells, în 2015, după o finală cu Jelena Jankovic.

Întâlniri directe

În 2019, la Wimbledon, cele 2 jucătoare s-au înfruntat pentru prima dată.

Atunci, Halep s-a impus fără să cedeze set, scor 6-4, 7-5.

Pronostic Sasnovich – Halep

Chiar dacă Simona este favorită certă pentru acest duel, încă nu o consider intrată în ritmul competiției.

Am ales un pronostic special și anume am mizat pe numărul de duble greșeli din această partidă, că vor fi minim 7.

Sasnovich este conștientă că trebuie să facă un meci excelent la capitolul serviciu, fiindcă Simona returnează foarte bine.

Așadar, mă aștept ca Aliaksandra să riște și cu cel de-al doilea serviciu și implicit să comită duble greșeli.

Conaționala noastră a comis 2 în meciul precedent, iar Sasnovich pare să fie în acest moment la un nivel mai ridicat decât Kostyuk, așadar se anunță o partidă dificilă pentru Simo.

Leave a Comment: