Sassuolo – Bologna ponturi pariuri 20.02.2021

Forma Monik: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Monik
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Pentru sambata iti propun un pariu din Serie A, la confruntarea dintre Sassuolo si Bologna. Meciul va incepe la ora 21.45 si poate fi urmarit in direct la DigiSport 4.

Eu am pregatit o sugestie de pariu, la cota 1.74. Vei vedea in acest articol ce o sa joc la Netbet.

Sassuolo.

Alb-verzii nu au mai mers la fel de bine ca in campionatul trecut si acum se claseaza abia pe locul 8 in Serie A. Au castigat in etapa trecuta, in deplasarea de la Crotone, meci incheiat 2:1. A fost singura victorie din ultimele 6 runde.

Sassuolo marcheaza aproape meci de meci, dar problema ei este ca ia foarte usor gol. Ultimele 11 meciuri de campionat au avut reusite de ambele parti, iar asta ma face sa cred ca poti paria pe goluri la Netbet. Pareri Netbet este articolul din care poți să afli opiniile pariorilor despre acest operator.

A jucat destul de slab acasa in ultima perioada, pierzand cu echipe ca Spezia sau SPAL.

Bologna.

Ocupa locul 12 in Serie A si porneste cu a doua sansa in acest meci. Are un bilant 6/6/10 pana acum in campionat. A terminat la egalitate cu Benevento in runda precedenta, 1:1.

Bologna nu sta chiar bine pe faza de aparare. Nu a mers bine in deplasare si a castigat doar de 2 ori pana acum pe teren strain. Este si ea o echipa de goluri, care marcheaza si incaseaza.

O domina pe Sassuolo per total la disputele directe, dar nu o mai bate din 2017.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Sassuolo (4-2-3-1) : Consigli; Muldur, Marlon, Ferrari, Rogerio; Magnanelli, Locatelli; Berardi, Traore, Djuricic; Caputo.
Bologna (4-2-3-1) : Skorupski; Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks; Schouten, Dominguez; Skov Olsen, Soriano, Sansone; Barrow.

Absenti.

Sassuolo : Boga, Bourabia, Romagna.
Bologna : Farago, Medel, Santander.

Istoric Confruntări Directe.

Sassuolo a castigat in tur, meci incheiat 3-1. A fost abia a doua victorie pentru ea in meci oficial cu Bologna.

Ponturi pariuri Sassuolo – Bologna -> Monik.

Sambata joc in Serie A un interval 2-4 reusite la acest duel. Mi se pare ca avem doua echipe de goluri, care marcheaza, incaseaza si de obicei joaca ofensiv. Au nevoie de puncte, nu prea se pot multumi cu o remiza, iar eu cred ca se va marca de cel putin 2 ori.

Ultimele 8 partide disputate de Sassuolo au avut intre 2 si 4 goluri la final. La fel a fost si la ultimele 4 partide jucate de Bologna. Eu sunt sigur ca facem bani la pariuri pe acest interval si de data aceasta, pentru ca si 5 din ultimele 6 meciuri directe s-au incadrat.

Pronostic Sassuolo – Bologna : Interval 2-4 goluri – Cota 1.74

Leave a Comment: