Sassuolo – Cagliari ponturi pariuri 20.09.2020

Forma Lily84: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat

Sassuolo a fost una dintre cele mai spectaculoase formatii ale sezonului precedent de Italia Serie A. Echipa pregatita de Francesco De Zerbi va debuta in noul campionat pe teren propriu in compania lui Cagliari, care a inceput foarte bine stagiunea anterioara. Intalnirea se va desfasura cu incepere de la ora 19.00 pe  Citta del Tricolore din Reggio Emilia si poate fi urmarita pe Look Plus.

Sassuolo - Cagliari ponturi pariuri 20092020Sassuolo.

A terminat pe locul 8 precedentul campionat, fiind prima echipa sub linia care a permis calificarea in Europa League, nu a putut mentine acelasi ritm cu AC Milan si AS Roma.

Cu 69 de goluri marcate si 63 primite meciurile sale au avut o medie de 3.5 goluri inscrise, fiiind a 3-a intr-un clasament al spectacolului oferit dupa Atalanta si Lecce.

Vara aceasta s-a despartit de Stefano Sensi plecat la Inter, de asemenea Alfred Duncan, Francesco Cassata si Pol Lirola sunt alti jucatori care au adus un bun profit clubului.

In schimb a fost activata clauza de cumparare pentru Vlad Chiriches si Gregoire Defrel, singura noutate notabila este Kaan Ayhan, un fundas transferat de la Fortuna Dusseldorf.

De remarcat ca elevii lui Francesco De Zerbi nu au niciun meci amical disputat in pauza competitionala.

Cagliari.

A inceput foarte bine campionatul precedent avand doar doua infrangeri in primele 16 etape si se parea ca va putea lupta cu succes pentru un loc de Europa League, insa dupa reluarea competitiei a revenit la un nivel foarte scazut.

Cu un singur succes in ultimele 10 runde de Serie A a terminat pe locul 14 la final, ceea ce a si dus la demiterea lui Valter Zenga de pe banca tehnica.

Nicolo Barela ajuns in curtea lui Inter a adus in visteria clubului 25 de milioane euro, aceasta suma a fost insa cheltuita pentru semnatura a doi jucatori:  Giovanni Simeone si Marko Rog, primul a costat 12 milioane, iar al doilea 13.

Pe Sardegna Arena a ajuns si Razvan Marin imprumutat de la Ajax Amsterdam.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli – Toljan, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos – Locatelli, Obiang – Berardi, Djuricic, Haraslin – Caputo.

Cagliari (4-3-3): Cragno – Farago, Walukiewicz, Klavan, Lykogiannis – Nandez, Marin, Rog – Sottil, Simeone, Joao Pedro.

 

Vezi toate cotele pentru Sassuolo – Cagliari!

Absenti.

  • Sassuolo: Peluso Federico – suspendat; Magnanelli Francesco – accidentat; Boga Jeremie – infectat Covid 19.
  • Cagliari: Pereiro Gaston, Cerri Alberto, Ciocci Giuseppe – accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Sezonul precedent ambele intalniri directe s-au terminat la egalitate, 1-1 pe Sardegna Arena si 2-2 pe terenul lui Sassuolo.

Ponturi Bundesliga: Leipzig – Mainz: cota 1.53

Ponturi pariuri Sassuolo – Cagliari – Lily84.

Cele doua formatii sunt imprevizibile ca si evolutie, oricand pot oferi surprize din acest motiv m-am orientat catre piata de goluri.

Sassuolo si-a pastrat atacul nimicitor din sezonul precedent, de asemenea pe Sardegna Arena au ajuns 3 jucatori tineri si foarte interesanti, care pot aduce un plus consistent pe faza de atac.

Se vor inscrie cel putin 3 goluri, gazdele nu se pot lauda cu o defensiva foarte sigura, in plus nu au disputat niciun amical este greu de crezut ca vor miza pe aparare.

Pronostic Sassuolo – Cagliari: Peste 2.5 goluri – 1.68

Leave a Comment:

Open

Close