Sassuolo – Genoa ponturi pariuri 06.01.2021

Sassuolo Genoa Ponturi Pariuri

Runda cu numarul 16 din Serie A le aduce fata in fata pe Sassuolo si Genoa. Meciul are loc miercuri, pe Mapei Stadium – Città del Tricolore, cu incepere de la ora 16:00. VEZI mai jos pontul pe care am mizat!

Sassuolo Genoa Ponturi Pariuri

Sassuolo.

In runda precedenta a suferit un esec drastic; a fost invinsa de Atalanta cu 5-1. Este al 4-lea meci consecutiv in care marcheaza, dar si primeste gol.

Inainte de startul acestei etape se clasa pe pozitia a 6-a cu 26 de puncte. Are 7 victorii, 5 egaluri, 3 infrangeri si un golaveraj de 27:22. Domenico Berardi este principalul marcator al echipei cu 7 reusite.

In precedentele 3 partide pe care le-a jucat in Serie A s-au marcat peste 2.5 goluri.

Genoa.

In runda precedenta a inregistrat o remiza; a facut 1-1 acasa cu Lazio. Golul gazdelor a fost marcat de Mattia Destro.

In ultimele 14 meciuri pe care le-a jucat in Serie A a obtinut o singura victorie. In 6 din precedentele 7 partide disputate a marcat, dar a si incasat gol.

Inainte de startul acestei etape se afla pe loc retrogradabil; ocupa pozitia a 19-a cu 11 puncte. Are 2 victorii, 5 egaluri, 8 infrangeri si un golaveraj de 15:28.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli – Toljan, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos – Obiang, Locatelli – Berardi, Traore, Boga – Caputo.

Genoa (3-5-2): Perin – Masiello, Radovanovic, Criscito – Zappacosta, Lerager, Badelj, Behrami, Czyborra – Pjaca, Destro.

Absenti.

  • Sassuolo: Romagna.
  • Genoa: Biraschi, Cassata, Pandev, Pellegrini, Sturaro, Zapata.

Istoric Confruntari Directe.

  • Sassuolo a castigat 3 din precedentele 4 intalniri directe disputate pe Mapei Stadium – Città del Tricolore.

Ponturi pariuri Sassuolo – Genoa – ionel_iulian94.

Din categoria ponturi si pariuri Serie A, runda a 16-a, am mizat pe victoria lui Sassuolo in confruntarea cu Genoa.

Pronosticul 1 solist este cotat cu 1.80 la 888Sport, casa de pariuri la care poti paria dupa ce te inregistrezi asa cum ti-am explicat in articolul Cum imi fac cont la 888Sport.

Din punctul meu de vedere, Sassuolo are un lot foarte bun, net superior lotului de care dispune Genoa.

In precedenta confruntare directa disputata pe Mapei Stadium – Città del Tricolore, Sassuolo a invins-o fara drept de apel pe Genoa (5-0).

Formatia vizitatoare are un nou sezon slab; inainte de startul acestei runde se afla pe penultimul loc cu doar 11 puncte.

Pronostic Sassuolo – Genoa & Cota: Sassuolo castiga – 1.80