Sassuolo – Genoa ponturi pariuri 29.07.2020

sassuolo genoa ponturi pariuri 29072020

Sassuolo si Genoa se intalnesc miercuri seara in penultima etapa din Serie A. Vezi mai jos analiza si pontul la pariuri recomandat pentru confruntarea Sassuolo – Genoa.

sassuolo genoa ponturi pariuri 29072020

Sassuolo.

Vine dupa 4 etape consecutive fara victorie, iar in ultima etapa a suferit o infrangere cu scorul de 2-0 pe terenul lui Napoli, dupa ce Sassuolo a avut 4 goluri anulate in urma VAR.

Pe teren propriu este o echipa foarte ofensiva, iar in 4 din ultimele 5 meciuri de acasa a reusit sa marcheze de cel putin 3 ori.

Se afla pe locul 8 in clasamentul din Serie A. In confruntarile de pe teren propriu disputate in acest sezon, Sassuolo a inregistrat 7 victorii, 3 remize si 7 infrangeri.

Genoa.

Se afla pe locul 16, prima pozitie de deasupra liniei retrogradarii, si are un avans de 4 puncte fata ocupanta locului 17, Lecce.

Vine dupa o infrangere suferita cu scorul de 0-3, acasa, impotriva lui Inter.

In cele 18 deplasari efectuate in acest sezon, a inregistrat numai 3 victorii.

In ultimele 5 etape a inregistrat 3 victorii si 2 infrangeri.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli – Muldur, Marrlon, Ferrari, Rogerio – Magnanelli, Locatelli – Berardi, Djuricic, Traore – Caputo

Genoa (3-5-2): Perin – Biraschi, Romero, Masiello, Criscito – Falque, Lerager, Schone, Jagiello – Pandev, Pinamonti

Vezi toate cotele pentru Sassuolo – Genoa !

Absenti.

  • Sassuolo: Boga, Chiriches, Defrel, Obiang, Romagna
  • Genoa: Radovanovic, Romero

Istoric Confruntari Directe.

  • In turul acestui sezon, Genoa s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 impotriva celor de la Sassuolo.

Ponturi pariuri Sassuolo – Genoa – Cristian Constantin.

Dupa ce i s-au anulat 4 goluri in infrangerea suferita cu scorul de 2-0 pe terenul lui Napoli, Sassuolo va incerca sa incheie seria de 4 meciuri consecutive fara victorie, miercuri seara, cand o va gazdui pe Genoa. In ciuda faptului ca neroverdi nu au mai castigat in ultima vreme, ii vad favoriti in aceasta confruntare.

Genoa a luptat din greu pentru evitarea retrogradarii, iar acum se poate relaxa usor datorita celor 4 puncte care o desparte de zona rosie a clasamentului cu 2 etape inainte de finalul sezonului.

Cei de la Genoa nu au avut prestatii bune in deplasarile din acest sezon, in timp ce Sassuolo a fost impresionanta pe faza de atac, in special atunci cand a jucat acasa. Prin urmare, pronosticul meu este 1 solist.

Pronostic Sassuolo – Genoa : 1 solist – 2.45