Sassuolo – Juventus ponturi pariuri 12.05.2021

Sassuolo - Juventus - pronosticuri pariuri 12052021

Pe Citta del Tricolore va avea loc meciul dintre Sasuollo si Juventus in etapa cu numarul 36 din Serie A. Meciul se va juca miercuri de la ora 21:45 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.64 la agentia de pariuri sportive online Fortuna!

Sassuolo - Juventus - pronosticuri pariuri 12052021

Sassuolo.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Genoa, partida terminandu-se cu scorul de 2-1.

Se afla locul 8 in Serie A si are 56 de puncte dupa 35 de partide desfasurate. A marcat in 9 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Sassuolo trece printr-o forma extrem de buna, echipa castigand ultimele 5 din 6 meciuri jucate in campionat.

Cu o singura infrangere pe teren propiu din ultimele 10 partide jucate in campionat, gazdele si-au construit o semi-fortareata pe Citta del Tricolore.

Juventus.

A pierdut umilitor ultimul meci jucat in campionat impotriva lui AC Milan, partida terminandu-se cu scorul de 3-0.

Se afla pe locul 5 in Serie A si are 69 de puncte dupa 35 de partide desfasurate. A marcat in 9 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Juventus a castigat doar 2 partide din ultimele 5 jucate in campionat si ar fi o subestimare sa spunem ca echipa nu trece printr-o forma buna.

Campioana in alte dati cu cateva etape inainte de finalul sezonului, acum „Batrana Doamna” se afla intr-o situatie unica. Echipa este la un punct distanta de un loc ce ar duce-o in grupele Ligii Campionilor.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Locatelli, Obiang; Berardi, Traore, Djuricic; Raspadori

Juventus (4-4-2): Szczesny; Danilo, De Ligt, Bonucci, Sandro; Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Morata, Ronaldo.

Absenti:

Sassuolo: Romagna, Boga.

Juventus: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru Juventus.

Ultimele 8 din 10 intalniri dintre cele doua echipe s-au terminat cu victoria lui Juventus.

Ponturi pariuri Sassuolo – Juventus – MRRazvan.

In lista de pronosticuri pariuri pentru acest meci am sa ma bazez pe necesitatea oaspetilor de a castiga orice partida ramasa pana la finalul campionatului.

Neparticiparea in Liga Campionilor ar fi o neplacere uriasa pentru Juventus, echipa s-a calificat noua ani la rand in grupele competitiei si ultima data cand „Batrana Doamna” a fost absenta a fost in sezonul 2011-12. Este putin probabil ca Pirlo sa ramana pe banca „Batranei Doamne” in caz ca acest scenariu se va adeveri. Este si mai putin probabil sa ni-l imaginam pe Cristiano Ronaldo sa joace in Europa League.

Sassuolo are sanse doar sa prinda un loc in Conference Cup si doar doua puncte o despart de locul 4.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Winnmasters. In articolul pareri Winnmasters gasesti mai multe opinii ale utilizatorilor platformei.

Chiar daca forma oaspetilor este de departe a fi una ideala, echipa este sub o presiune maxima si cred ca vor trata fiecare meci ramas pana la sfarsitul campionatului ca o finala asa ca sunt de parere ca Juventus va reusi, cu greu, sa se impuna.

Pronostic Sassuolo Juventus 2 – Cota 1.64!