Sassuolo – Milan ponturi pariuri 20.12.2020

Sassuolo Ac Milan Ponturi Pariuri

In Italia avem in etapa a XIII-a din Serie A un duel interesant intre Sassuolo si Milan, ora de start fiind 16:00. Citeste cateva date statistice si vezi pontul pe care il propun.

Sassuolo Ac Milan Ponturi Pariuri

K-boom v-a pregatit un pont pe goluri la acest meci condus de la centru de Maurizio Mariani, pe care il puteti gasi printre ponturi pariuri azi

Sassuolo.

Continua traditia din sezonul trecut cand a terminat pe o pozitie in prima parte a clasamentului, in acest moment ocupand locul 5, la egalitate cu Napoli. Este una din echipele care ne-a obisnuit cu fotbalul ofensiv, avand o medie de aproape 3 goluri pe meci.

A fos invinsa o singura data in ultimele 5 etape din campionat, impotriva lui Inter Milano cu scorul de 3-0. Aceasta de fapt este si singura infrangere suferita pe teren propriu, fiind specialista in egaluri pe Mapei Stadium.

Are doi marcatori importanti, Domenico Berardi si Francesco Caputom, amandoi cu cate 5 goluri reusite.

Milan.

Cea mai in forma echipa din Serie A, ocupa fotoliul de lider dupa 12 etape parcurse. A reusit sa acumuleze 28 de puncte si sa aiba o medie de peste 3 goluri pe meci.

Este neinvinsa in cele 12 etape cu 8 victorii si 4 rezultate de egalitate. Pe teren propriu in 6 partide disputate are victoriile la egalite cu remizele. In Europa League a reusit sa treaca de grupe, de pe prima pozitie.

Zlatan Ibrahimovic este cel mai bun marcator din Serie A, cu 10 goluri reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sassuolo (4-2-3-1): Cansigli – Rogerio, Ferrari, Santos, Toljan – Obiang, Lopez – Berardi, Traore, Boga – Caputo.

Milan (4-2-3-1): Donnarumma – Calabria, Kyatengwa, Romagnoli, Hernandez – Tonali, Kessie – Castillejo, Calhanoglu, Leao – Rebic.

Absenti.

  • Sassuolo: Locatelli si Romagna.
  • Milan: Bennacer, Gabbia, Hernandez si Kjaer.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din sezonul precedent de pe acelasi stadion, si a fost castigata de oaspeti, cu scorul de 2-1.

Ponturi pariuri Sassuolo – Milan – K-boom.

Mi-a atras atentia acest duel important din Serie A in care Milan isi poate pierde pozitia de lider, adversara de oras asteptand orice pas gresit facut de rosi-negri. Am ales pentru acest meci un pronostic pe goluri, in care ambele echipe trebuie sa inscrie si il voi juca la Netbet. Am analizat cateva pareri despre Netbet si chiar este printre casele mele online preferate.

Milan a regasit gustul fotbalului in acest sezon, fapt observat din rezultatele avute si din faptul ca joaca un fotbal deschis, prin care marcheaza multe goluri, dar si primeste. In 4 din precedentele 5 partide jucate de elevii lui Pioli am avut goluri in ambele porti si peste 2.5 in meci. De asemenea in ultimele 2 dueluri directe de la Sassuolo am avut acest pronostic oferit de mine castigator.

Pronostic Sassuolo – Milan: Ambele echipe inscriu – 1.51.