Sassuolo – Salernitana ponturi pariuri 26.09.2021

sassuolo salernitana ponturi pariuri

Dupa ce in runda trecuta a obtinut primul punct din acest sezon de Serie A, Salernitana merge increzatoare pe Mapei Stadium – Citta del Tricolore pentru a o infrunta pe Sassuolo. Meciul Sassuolo – Salernitana se disputa duminica, incepand cu ora 16:00.

sassuolo salernitana ponturi pariuri

Sassuolo.

Traverseaza o perioada foarte slaba, pierzand fiecare din ultimele 3 jocuri disputate. In runda trecuta a fost invinsa de Atalanta cu 2-1. Internationalul roman, Vlad Chiriches, nu a evoluat, acesta ramand pe banca pana la finalul jocului (a fost primul meci din actualul sezon in care Chiriches nu a jucat – in precedentele 4 partide fusese titular).

Maxime Lopez a intrat de pe banca in disputa cu Atalanta, dar este posibil ca de aceasta data sa fie trimis pe teren inca din primul minut.

Pedro Obiang si Filippo Romagna nu au putut evolua in acest sezon din cauza accidentarilor si sunt sanse mari sa absenteze si din acest joc.

Salernitana.

La jumatatea saptamanii a obtinut primul rezultat pozitiv din acest sezon; a facut 2-2 pe propriul teren cu Verona. La un rezultat pozitiv pentru formatia pregatita de Castori si in acest meci (X2), se da cota 2.95 la Betano. Vezi si articolul Betano bonus fara depunere.

Franck Ribery a fost titular pentru a doua etapa consecutiva si chiar daca nu a reusit nimic notabil in cele doua jocuri, e foarte probabil sa se regaseasca din nou in primul 11.

Gondo si Simy au condus atacul in meciul cu Verona si cred ca Fabrizio Castori va miza pe acelasi cuplu de atacanti si in duelul de duminica.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli – Muldur, Ayhan, Ferrari, Kyriakopoulos – Magnanelli, Lopez – Berardi, Traore, Boga – Raspadori.

Salernitana (3-4-1-2): Belec – Gyomber, Strandberg, Gagliolo – Kechrida, Mamadou Coulibaly, Lassana Coulibaly, Ranieri – Ribery – Simy, Gondo.

Absenti.

  • Sassuolo: Obiang, Romagna.
  • Salernitana: Ruggeri, Aya, Capezzi.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cea mai recenta intalnire directa a fost in 2010, in Serie B. Sassuolo se impunea in acel joc cu 1-4.

Ponturi pariuri Sassuolo – Salernitana – ionel_iulian94.

Cu un moral foarte bun dupa ce a reusit sa sparga gheata si sa obtina primul punct din actualul sezon, o vad capabila pe Salernitana sa bage mingea in poarta de cel putin o data. Ca urmare, in acest joc mizez pe gol marcat de Salernitana, pronostic cotat cu 1.60 la Betano, una dintre casele de pariuri cu cele mai mari cote.

Cu atat mai mult o vad capabila pe Salernitana sa modifice tabela de cel putin o data, cu cat tinem cont de modul in care Sassuolo s-a prezentat in defensiva in ultimele jocuri.

Formatia vizitatoare are jucatori de calitate in atac, aici putand fi mentionati Franck Ribery, Simy si Bonazzoli.

Pronostic Sassuolo – Salernitana & Cota: Salernitana Total goluri peste 0.5 – 1.60