Sassuolo – SPAL ponturi pariuri 14.01.2021

Sassuolo Spal Ponturi Pariuri

Optimile Cupei Italiei programeaza un meci extrem de interesant intre doua echipe de varful clasamentului in primele doua ligi din Italia! VEZI mai jos pronosticul de cota 2.82 oferit la agentia de pariuri online Fortuna!

Sassuolo Spal Ponturi Pariuri

Sassuolo.

Sassuolo porneste ca favorita clara a acestui duel, echipa fiind una dintre surprizele placute ale acestui sezon de Serie A, acolo unde ocupa pozitia 7-a, iar un traseu lung in cupa ar fi inca un succes.

Echipa lui Roberto De Zerbi s-a vazut invinsa de campioana en-titre Juventus cu 3-1, la capatul unui meci in care echipa a evoluat mai mult de o repriza in inferioritate numerica.

Sassuolo se afla in acest moment in lupta pentru un loc de cupe europene, iar echipa practica un fotbal extrem de ofensiv, parte din filosofia antrenorului, dovada stand cele 30 goluri marcate pana acum.

Terenul propriu este o adevarata fortareata, Sassuolo fiind invinsa doar de Inter si AC Milan acasa, iar victoria gazdelor poate fi considerata pontul zilei.

SPAL.

Dupa retrogradarea dezamagitoare de la finalul sezonului precedent, atunci cand terminau pe ultima pozitie, SPAL a reusit sa isi arate valoarea in Serie B, acolo unde ocupa momentan locul 5 si sunt in carti pentru o noua promovare.

Antrenorul Pasquale Marino are la dispozitie un lot compus atat din veterani ai Serie A cum ar fi Floccari sau Paloschi, cat si din tinere sperante venite ca imprumut, Esposito si Luca Ranieri fiind doua exemple.

SPAL are un rezultat memorabil in Cupa Italiei in 1962, atunci cand au pierdut in finala, iar in acest sezon echipa a eliminat pe Bari, Crotone si Monza ca sa ajunga in aceasta faza a competitiei.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sassuolo (4-2-3-1): Pegolo; Toljan, Ayhan, Marlon, Rogerio; Magnanelli, Lopez; Schiappacasse, Traore, Boga; Raspadori.

SPAL (3-5-2): Thiam; Tomovic, Vicari, Ranieri; Strefezza, Esposito, Missiroli, Sala; Valoti; Di Francesco, Floccari.

Vezi AICI cotele pentru Sassuolo – SPAL!

Absenti.

Sassuolo: Berardi, Romagna, Ricci, Bourabia.

SPAL: Castro, Viviani.

Istoric Confruntari Directe.

Este prima intalnire in Cupa Italiei pentru cele doua formatii, iar in Serie A ultima partida s-a disputat in februarie 2020, atunci cand SPAL a fost invinsa cu 2-1.

Ponturi pariuri Sassuolo – SPAL – AlexK.

Sassuolo este una din surprizele placute ale Serie A pana in acest moment, iar echipa doreste sa incununeze acest sezon si cu un parcurs cat mai lung in cupa, un meci contra unei echipe de Serie B fiind ocazia perfecta de a avansa.

Cu toate acestea SPAL se poate dovedi un adversar dificil, antrenorul putand conta pe un lot destul de valoros ce ar avea o sansa de a face fata chiar si in Serie A.

Fotbalul ofensiv prestat de echipa lui Marino ma face sa prevad un meci cu goluri de ambele parti, dar la finalul careia experienta si valoarea superioara a echipei gazda sa faca diferenta.

Pariorii ce vor decide sa joace acest pont la agentia de pariuri online Fortuna, pot profita la inregistrare de codul bonus Fortuna.

Pronostic Sassuolo – SPAL: 1 & Ambele marcheaza – Cota 2.82!

Click AICI pentru a paria pronosticul!