Sassuolo – Torino ponturi pariuri 23.10.2020

Sassuolo - Torino ponturi pariuri

Vineri seara de la orele 21.45, vom avea parte in meciul de debut al etapei cu numarul 5 din Serie A, de un duel pe cinste intre doua echipe foarte ofensive. Ce parere aveti despre pronosticul oferit de K-boom care are o cota de 1.60!

Sassuolo - Torino ponturi pariuri

Se pare ca pentru acest derby al zilei de vineri suporterii vor avea voie pe stadionul din Reggio Emilia, dar il vom putea urmari si in transmisiune directa pe Digi Sport 4.

Sassuolo.

Este ocupanta locului 2 in acest moment, dupa primele 4 runde jucate, cu 10 puncte acumulate si cu un golaveraj foarte bun, cu o medie de peste 3 goluri pe meci marcate, dar si 1.5 goluri pe meci primite. Spera sa isi continue aceasta forma in continuare si sa ramana neinvinsa si dupa aceasta seara.

Sezonul trecut de Serie A l-a terminat pe o pozitie onorabila, pe a opta pozitie, dar din pacate nu a reusit sa prinda sa joace in cupele europene. In schimb sezonul acesta pare a avea perspective mai bune pentru echipa lui Vlad Chiriches.

Cel mai bun marcator al echipei din sezonul trecut, se pare ca isi continua traditia si deja a marcat 4 goluri.

Torino.

Se afla la polul opus fata de adversara din aceasta seara, mai exact pe ultimul loc, nereusind sa acumuleze vreun punct in 3 meciuri jucate. A marcat 4 goluri, dar a si primit 8. Este un start negru pe care trebuie sa il regleze din mers, daca nu doreste sa fie o candidata sigura la retrogradare.

Sezonul 2019/2020 a fost de asemenea unul dezamgitor, terminand la 5 puncte distanta de primul loc retrogradabil, si cu un golaveraj destul de slab, cu 46 de goluri marcate si 68 primite.

In ciuda pozitiei joase in Serie A, din sezonul trecut, a avut un jucator pe locul 9 in topul golgeterilor, cu 16 goluri marcate.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sassuolo (4-1-4-1): Consigli – Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos – Bourabia – Locatelli, Berardi, Djuricic, Boga – Caputo.

Torino (4-3-1-2): Sirigu – Vojvoda, Nkoulou, Bremer, Rodriguez – Segre, Rincon, Linetty – Gojak – Bonazzoli, Belotti.

Vezi toate cotele pentru Sassuolo – Torino!

Absenti.

  • Sassuolo: Haraslin, Rogerio, Romagna si Toljan.
  • Torino: Baselli si Milinkovic-Savic.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat tot pe acest teren, si a fost castigata de gazde cu scorul de 2-1.

Ponturi pariuri Sassuolo – Torino  – K-boom.

Daca ne oprim si ne uitam la formele celor doua echipe, suntem tentati sa alegem clar pe echipa gazda ca va castiga, dar eu prefer sa nu risc si din punctul meu de vedere aleg un pronostic mai sigur. Mizez pe faptul ca vom avea o partida deschisa avand in vedere ca se intalnesc doua echipe ofensive si ca vor reusi ambele sa marcheze minim un gol.

In toate cele 4 runde disputate de gazde, acestea au marcat minim un gol, dar au si primit de fiecare data cate un gol. De asemenea Torino in 2 din cele 3 etape jucate, au avut parte de acest pronostic in meci. S-a ajuns deja la 5 meciuri directe consecutive in care ambele echipe sa inscrie minim un gol, iar in 3 din acestea s-au marcat si peste 2.5 goluri.

Pronostic Sassuolo – Torino: Ambele echipe marcheaza – 1.60