Caută
Close this search box.

Sassuolo – Verona ponturi pariuri 16.01.2022

sassuolo verona ponturi pariuri

Mapei Stadium – Citta del Tricolore din Reggio Emilia va gazdui duminica cu incepere de la ora 13.30 partida etapei a 22-a din Italia Serie A ce le va pune fata in fata pe Sassuolo si Hellas Verona. Meciul poate fi urmarit pe canalele Telekom Sport si Digi Sport.

sassuolo verona ponturi pariuri

Sassuolo

Are un sezon destul de bun, cu 28 de puncte dupa 21 de etape disputate ocupa locul 10 in Serie A, la numai 4 lungimi de zona cupelor europene, poti miza ponturi pariuri pe o victoria a sa.

Vine dupa un succes categoric reusit pe terenul lui Empoli, scor 5-1, de altfel se descurca bine in deplasare unde a castigat 15 puncte, iar in ultimele 4 infruntari nu a pierdut.

Nu la fel bine arata statistica in cazul sau si pe Mapei Stadium unde a castigat un singur meci din ultimele 6 jucate, un 2-1 contra lui Lazio, 3 remize si doua infrangeri fiind celelalte rezultate.

Verona

Ocupa locul 13 cu 27 de puncte, unul bun tinand cont de startul sau de sezon, dar sub asteptari dupa rezultatele avute cu Igor Todor la debut pe banca tehnica.

In ultima runda a produs una dintre surprizele acestui sezon, neplacute pentru fanii sai, a suferit un esec pe teren propriu in fata ultimei clasate Salernitana, dar aceasta infrangere poate fi pusa pe seama numeroaselor absente din lot.

Hellas este una dintre cele mai spectaculoase formatii din campionatul italian in partidele sale se inscriu in medie peste 3.4 goluri, in deplasare chiar 3.5.

Echipe probabile si abnsenti.

Echipe probabile.

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli – Toljan, Ayhan, Ferrari, Rogerio – Frattesi, Maxime Lopez – Defrel, Raspadori, Muldur – Scamacca.

Verona (3-4-2-1): Pandur; Casale, Gunter, Ceccherini; Depaoli, Tameze, Veloso, Lazovic; Lasagna, Caprari; Simeone.

Vezi aici toate cotele pentru Sassuolo – Verona!

Absenti.

Sassuolo: Domenico Berardi – suspendat; Matheus Henrique, Filip Djuricic – accidentati; Federico Peluso, Pedro Obiang, Hamed Junior Traore, Jeremie Boga – carantina Covid19.

Verona: Ivan Ilic – suspendat; Pawel Dawidowicz – accidentat; Lorenzo Montipo, Davide Faraoni, Gianluca Frabotta, Daniel Bessa, Mert Cetin, Bosko Sulato – Covid19.

Istoric confruntari directe.

Sassuolo domina bilantul ultimelor 6 infruntari directe interval in care a obtinut 5 victorii si o remiza. Din 2013 si pana in prezent sunt consemnate 13 partide intre Sassuolo si Verona, iar neroverdi au 7 victorii, Helas s-a impus in 4 jocuri, alte doua meciuri terminandu-se la egalitate.

Ponturi pariuri Sassuolo – Verona – Lily84.

Ambele echipe vin pentru aceasta infruntare cu o lista destul de lunga de jucatori indisponibili, din varii motive, cert este ca omogenitatea poate fi afectata.

Atat Verona cat si Sassuolo ofera partide foarte spectaculoase cu multe goluri, in cazul formatiei neroverde este o medie de 3.3 reusite pe meci jucat, iar la Hellas, 3.4.

In aceste conditii este lesne de inteles de ce am optat pentru piata de goluri, chiar daca le lipsesc jucatori, in avanposturi cei doi tehnicieni au solutii de buna calitate la indemana, nu fal de bine stau lucrurile pentru compartimentul defensiv.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

Pronostic Sassuolo – Verona: Ambele echipe inscriu & peste 2.5 goluri cota 1.80