Senegal – Egipt ponturi pariuri 06.02.2022

senegal egipt ponturi pariuri

Vor fi focuri de artificii pe stadionul Stade d’Olembe când Senegal și Egipt se vor înfrunta în finala Cupei Africii a Națiunilor din 2021. Partida se va disputa duminică, începând cu ora 21:00.

senegal egipt ponturi pariuri

Ţinând cont de faptul că senegalezii pleacă favoriţi, poţi încerca la case de pariuri online un pronostic pe victoria lor.

Senegal

Leii din Teranga, care nu au câștigat niciodată Cupa Africii până acum, se află în a doua finală consecutivă a competiției. Au fost învinși de Algeria în finala ediţiei trecute, în anul 2019, cu scorul de 0-1. Vor spera ca de data aceasta să obţină trofeul.

Echipa lui Aliou Cisse a fost convingătoare în fazele eliminatorii, înscriind opt goluri în trei meciuri. În semifinale au trecut de Burkina Faso, echipa care a eliminat-o pe Tunisia în optimi. Deşi după primele 70 minute scorul era 0-0, partida s-a încheiat cu un rezultat final de 3-1.

Cel mai periculos jucător al senegalezilor este Sadio Mane, care se bucură de un turneu de amintit, acesta fiind golgheterul echipei cu un total de 3 reuşite.

Egipt

Cea mai de succes echipă din istoria Cupei Africii a Națiunilor a avut nevoie de prelungiri în toate cele trei meciuri eliminatorii de până acum, inclusiv două lovituri de departajare, în optimile de finală și semifinale.

Faraonii au reuşit să câştige de 7 ori trofeul în istoria competiţiei şi se află la a cincea finală din ultimele șase ediții. În ediţia precedentă au fost eliminaţi surprinzător, în optimi, de către Africa de Sud.

În semifinale au reuşit să o învingă pe echipa gazdă a turneului, Camerun. Mohamed Salah va fi omul de urmărit în tabăra Egiptului, acesta a reuşit să marcheze 2 goluri şi să ofere o pasă de gol la acest turneu.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Senegal (4-2-3-1): Edouard Mendy; Bouna Sarr, Kalidou Koulibaly, Abdou Diallo, Saliou Ciss; Cheikhou Kouyate, Nempalys Mendy; Bamba Dieng, Idrissa Gueye, Sadio Mane; Famara Diedhiou.

Egipt (4-3-3): Mohamed Sobhi; Omar Kamal, Ahmed Hegazy, Mohamed Abdelmonem, Ahmed Fatouh; Ayman Ashraf, Mohamed Elneny, Amr El Solia; Mohamed Salah, Mostafa Mohamed, Trezeguet.

Absenţi

Senegal:

Egipt:

Istoric confruntări directe

Ultimele 2 confruntări directe au fost disputate în anul 2014, în cadrul unei grupe de calificare pentru Cupa Africii. Senegal a reuşit să se impună în ambele partide, 2-0 pe teren propriu şi 1-0 în deplasare.

În istorie, cele două formaţii s-au întâlnit în 9 meciuri. Bilanţul final fiind egal, ambele având câte 4 victorii şi o partidă care s-a terminat cu o remiză albă.

Senegal – Egipt ponturi pariuri – Flavius08

Senegal a arătat un joc mai solid pe tot parcursul acestui turneu faţă de adversara sa de astăzi, Egipt. Şi-a câştigat grupa, în timp ce faraonii s-au calificat în optimi de pe poziţia a 2-a.

În fazele eliminatorii senegalezii şi-au câştigat toate cele 3 partide în primele 90 minute, în timp ce egiptenii au avut nevoie de reprizele de prelungire şi chiar de loviturile de departajare.

În opinia mea, Senegal are un lot mai valoros, care va reuşi să câştige primul trofeul din istoria Cupei Africii. Pentru acest duel am ales să mizez pe un pariu creat la BETANO prin funcţia ‘bet-combo’. Vezi din articolul ‘pareri despre betano’ de ce este în opinia mea cea mai bună casă de pariuri licenţiată din România.

Pronostic Senegal – Egipt: Şansă Dublă Senegal (1X) & Sub 2.5 goluri în meci – COTĂ 1.72