Senegal – Guineea Ecuatoriala ponturi pariuri 30.01.2022

senegal guineea ecuatoriala ponturi pariuri

Senegal – Guineea Ecuatoriala este sfertul de finala care va trimite ultima nationala in faza semifinalelor Cupei Africii pe Natiuni 2022. Partida este programata duminica seara, pe Japoma Stadium din Douala, cu incepere de la ora 21:00. Care crezi ca va fi deznodamantul acestui duel? VEZI mai jos care este propunerea mea!

senegal guineea ecuatoriala ponturi pariuri

Senegal.

A obtinut calificarea in sferturi dupa ce in optimi a trecut cu 2-0 de reprezentativa din Capul Verde.

Este neinvinsa la acest turneu final, in cele 4 meciuri disputate pana acum inregistrand 2 victorii si 2 rezultate de egalitate. De asemenea, tin sa precizez si faptul ca NU a primit gol la aceasta editie a Cupei Africii 2022.

Starul nationalei, Sadio Mane, a fost schimbat pe parcursul celei de-a doua reprize a duelului cu Capul Verde din cauza unei lovituri la cap. Insa, este foarte probabil ca atacantul celor de la Liverpool sa fie refacut pana la ora acestui meci si sa il vedem din nou printre titulari.

Cheikhou Kouyate este din nou disponibil. Mijlocasul celor de la Crystal Palace a absentat in confruntarea cu Capul Verde deoarece a fost suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Guineea Ecuatoriala.

In faza optimilor a jucat impotriva nationalei din Mali. A reusit sa treaca de selectionata pregatita de Mohamed Magassouba dupa disputarea a 8 serii de lovituri de departajare (0-0 dupa timpul regulamentar de joc si tot 0-0 si dupa disputarea celor 2 reprize aditionale).

La fel ca adversara din acest joc, este o nationala care se inchide bine si primeste gol foarte greu. In cele 4 partide jucate pana acum a incasat 1 singur gol.

Josete Miranda si Federico Bikoro au fost avertizati cu cartonas galben, ceea ce face ca amandoi sa fie suspendati pentru acest meci.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Senegal (4-3-3): Edouard Mendy – Sarr, Koulibaly, Diallo, Ciss – Idrissa Gueye, Mendy, Kouyate – Dia, Diedhiou, Mane.

Guineea Ecuatoriala (4-4-1-1): Owono – Akapo, Obiang, Coco, Ndong – Salvador, Ganet, Machin, Belima – Eneme – Hanza.

Absenti.

  • Senegal: Ballo-Toure (incert).
  • Guineea Ecuatoriala: Miranda, Bikoro.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 2 din precedentele 3 confruntari directe s-au dat peste 2.5 goluri. La 3+ si in acest meci, se da cota 2.88 la PublicWin. Poti afla din articolul Cod bonus PublicWin cum incasezi bonusul consistent de la aceasta agentie.

Ponturi pariuri Senegal – Guineea Ecuatoriala – ionel_iulian94.

Reprezentativa din Guineea Ecuatoriala a avut evolutii apreciabile la aceasta editie a Cupei Africii pe Natiuni, insa cred ca parcursul ei la aceasta editie a Cupei Africii pe Natiuni se va incheia aici si asta deoarece duminica intalneste o nationala net superioara din punct de vedere valoric, cu jucatori de foarte mare calitate individuala, dar si de grup (dovada stand evolutiile si rezultatele de la acest turneu final).

Ca urmare, bazandu-ma pe cele precizate mai sus, recomand pariul 1 solist, pariu cotat cu 1.55 la PublicWin.

Pronostic Senegal – Guineea Ecuatoriala & Cota: 1 – 1.55