Sepsi – Botosani ponturi pariuri 27.05.2021

sepsi - botosani ponturi pariuri 05122020

Joi de la ora 17:30, vom avea parte de un duel intre 2 echipe, care au impresionat destul de mult in acest sezon, echipa gazda continuand forma buna si in Play-Off. Vezi ce spun datele statistice si care este pontul pe care ti-l propun!

sepsi - botosani ponturi pariuri 05122020

Unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale ultimei runde din acest Play-Off al Ligii 1, va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport. K-boom v-a pregatit pentru acest duel un pronostic cu cota 1.55 , pe care il va juca la WInmasters. Poti afla mai multe despre acest operator citind articolul cu Pareri Winmasters.

Sepsi.

Este una din surprizele placute ale acestui sezon de Liga 1, reusind sa ajunga pana in Play-Off, unde a obtinut victorii importante cu echipe din top 3. A ajuns chiar la doar 3 puncte de ultima pozitie de pe podium, cu un golaveraj mai bun decat oltenii de la Univ. Craiova, cu 1- goluri marcate si 8 incasate.

Vine dupa o infrangere surprinzatoare in deplasarea de la Academica Clinceni, cu scorul de 2-1, chiar daca deschisese scorul inca din minutul 13. Singura echipa care a invins-o pe acest teren in Play-Off, a fost CFR Cluj, cu scorul de 1-0.

Tanarul atacant Claudiu Petrila este cel mai bun marcator al alb-rosilor, in grupa pentru campionat, cu 3 goluri date pana acum.

Botosani.

Nu trece prin cea mai buna perioada, ajungand deja la 2 infrangeri consecutive, cu Academica Clinceni si cu proaspata campioana CFR Cluj. Este cea mai ofensiva echipa din Play-Off, fapt observat si in golaverajul avut dupa 9 etape scurse, cu 13 goluri marcate si 17 incasate, cu o medie de peste 3 goluri pe runda.

Cea mai importanta victorie avuta in aceste 9 meciuri a fost cea din deplasarea de la Craiova, cu scorul de 3-2, aceasta fiind si singura de pe teren strain.

Locul 2 in clasamentul marcatorilor din Play-Off, este ocupat de albanezul Realdo Fili cu 4 goluri reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sepsi (4-4-2) : Collado – Mitrea, Dimitrov, Ninaj, Csiszer – Golofca, Fofana, Purece, Karoly – Petrila, Dumiter.
Botosani (4-4-2) : Pap – Patache, Meleke, Plamada, Racovitan – Papa, Tircoveanu, Fili, Tarsa – Ongenda, Al Mawas.

Absenti.

  • Sepsi: Fulop, Peter Gal-Andrezly si Markovic.
  • Botosani: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din turul Play-Off-ului, cand am avut parte de o victorie a moldovenilor cu scorul de 2-1.

Ponturi pariuri Sepsi – Botosani – K-boom.

Ultimul duel din Play-Off-ul Ligii 1, ne aduce fata in fata pe Sepsi si Botosani, locul 4, respectiv locul 6, doua echipe care promit ca vor reveni si in sezonul urmator cel putin cu aceleasi performante. Pentru aceasta partida am ales un pronostic pe goluri, in care echipa oaspete trebuie sa marcheze cel putin o data. Pentru a obtine o cota mai buna va recomand sa urmariti si pronosticurile puse de colegii mei si sa combinati cu ce v-am oferit eu.

In ultimele 2 etape jucate de Sepsi, aceasta a incasat cate 2 goluri, si avand in vedere ca este si ultima etapa, cu siguranta nu va fi concentrata la maxim si va primi si de aceasta data cel putin un gol. Echipa oaspete a reusit sa inscrie cel putin o data in 4 din ultimele 5 runde disputate. Cele 2 combatante s-au confruntat de 11 ori pana acum, iar moldovenii au marcat peste 0.5 goluri in 10 din aceste partide.

Pronostic Sepsi – Botosani: Botosani peste 0.5 goluri in meci – 1.55.