Sepsi – CFR Cluj ponturi pariuri 21.04.2021

Sepsi - CFR Cluj ponturi pariuri

A doua etapa din Play-Off-ul Ligii 1 din Romania, ni le aduce fata in fata pe Sepsi si CFR Cluj, 2 echipe cu obiective diferite in acest sezon, prima sa ramana celi putin pe locul 4 si in continuare, iar oaspetii sa castige un nou titlu de campioana. Oare va reusi CFR Cluj sa se impuna pe terenul lui Sepsi!?

Sepsi - CFR Cluj ponturi pariuri

Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe va fi „campul” de lupta dintre cele doua dueliste din prima parte a clasamentului Ligii 1. K-boom v-a pregatit un pont cu cota 2.00 pe care il va juca la Superbet pe care il puteti gasi printre pariuri Liga 1.

Sepsi.

Vine dupa 2 rezultate de egalitate obtinute impotriva a 2 dintre cele mai bune echipe din Liga 1, FCSB si U Craiova. In acest moment ocupa locul 4 si se afla la 6 puncte de podium si 2 de locul 5. Pentru aceasta este deja o performanta faptul ca a ajuns in Play-Off.

A castigat un singur meci din ultimele 5 runde disputate, cel din deplasarea de la Botosani, cu scorul de 2-1. Ne-a aratat in acest sezon un fotbal consistent si a demonstrat ca se poate lupta cu orice adversar de la egal la egal.

Cei mai buni marcatori ai echipei din sezonul regulat, au fost slovacul Pavol Safranko cu 7 goluri si Gabriel Vasvari cu 6 goluri reusite

CFR Cluj.

Vine dupa o victorie destul de consistenta obtinuta in fata lui Academica Clinceni, cu scor de neprezentare. Toate cele 3 goluri au fost marcate dupa pauza. Se afla in continuare in spatele FCSB-ului la un punct distanta, dar oricand o poate detrona si efectiv sa castige un nou titlu de campioana.

A ajuns la 4 meciuri consecutive fara infrangere, cu 2 rezultate de egalitate si 2 victorii. In aceste partide se poate mandri si cu castigarea Super Cupei Romaniei, chiar daca FCSB nu a demonstrat ca isi doreste acest trofeu. A fost invinsa doar de 2 ori in cele 15 deplasari avute in campionat, cu FCSB si Botosani.

Ciprian Deac a fost cel mai bun marcator din sezonul regulat, cu 10 goluri inscrise si 5 pase de gol oferite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sepsi (4-3-3) : Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Stefanescu – Fofana, Aganovic, Paun – Golofca, Safranko, Nouvier.
CFR Cluj (4-3-3) : Arlauskis – Susic, Ben Youssef, Burca, Camora – Joca, Soares, Paun- Alexandru – Deac, Rondon, Costache.

Absenti.

  • Sepsi: Nu este cazul.
  • CFR Cluj: Bordeianu.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in returul sezonului regulat, iar clujenii au castigat cu scorul de 1-0, pe stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe

Ponturi pariuri Sepsi – CFR Cluj – K-boom.

In aceasta zi de miercuri vom avea parte de 2 meciuri din Play-Off si unul din Play-Out, iar unul dintre cele mai interesante fiind acesta dintre locul 4 si locul 2. Clujenii isi doresc cu siguranta sa lege victoriile in acest inceput de Play-Off si nu cred ca echipa oaspete va putea sa se opuna, chiar daca vin dupa 2 egaluri de moral cu FCSB si U Craiva. De asemenea va puteti alege din diversitatea de ponturi pariuri pentru azi date de colegii mei pentru a face un bilet pe aceasta zi.

Am ales sa joc pe o victorie a campioanei en-titre care nu isi permita sa faca pasi gresiti pentru a se pastra in ceafa liderului din acest moment. Chiar daca are o cota destul de mare la victorie, CFR Cluj va reusi sa isi impuna jocul inca din prima parte, iar la final sa castige la o diferenta de 1-2 goluri. In ultima partida Deac&Co au intalnit o echipa asemanatoarea celei din Sfantu Gheorghe, Academica Clinceni, pe care a invins-o cu 3-0. De asemenea CFR Cluj este neinvinsa in fata lui Sepsi, obtinand pana acum 9 victorii si 2 rezultate de egalitate.

Pronostic Sepsi – CFR Cluj: Victorie CFR Cluj – 2.00.