Sepsi – Trnava ponturi pariuri 29.07.2021

sepsi spartak trnava ponturi pariuri

Joi, in calificarile Conference League, se va disputa returul dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Spartak Trnava din Slovacia. Meciul tur a fost dominat de Sepsi, dar covasnenii au avut ghinion la finalizare, partida terminandu-se la egalitate, scor 0-0.

Partida se va disputa pe stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe, iar Sepsi va beneficia de aportul fanilor in primul meci european din istoria echipei, disputat pe teren propriu.

sepsi spartak trnava ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus si accesati linkul pareri publicwin!

Sepsi OSK

Sepsi se afla in fata primului meci european disputat pe teren propriu, fiind cotati cu prima sansa in castigarea partidei, aspect care pune o presiune suplimentara pe umerii romanilor. Isi doresc sa treaca mai departe pentru a avea un parcurs european cat mai lung, Sepsi reusind sa isi formeze o echipa puternica care poate pune probleme la acest nivel, oricarei echipe, dar fara a avea experienta in jocurile internationale.

Elevii lui Leo Grozavu au dominat clar partida tur, avand posesie superioara, mult mai multe ocazii de gol si 7 suturi pe poarta, fata de doar 1 al slovacilor. Statistica si desfasurarea meciului tur, ii obliga pe cei de la Sepsi sa continue in acest fel si in partida de pe teren propriu si sa castige pentru a se califica in turul urmator.

In campionat, Leo Grozavu a odihnit cativa titulari, aspect care i-a costat victoria in meciul cu Chindia Targoviste, meciul incheindu-se la egalitate, 1-1, dupa ce Sepsi a condus cu 1-0 si a fost egalata in urma unei greseli personale a unui fundas.

Spartak Trnava

Slovacii au avantajul de a avea o mai vasta experienta in meciurile internationale, fata de Sepsi si vin la Sfantu Gheorghe sa profite de acest aspect, chiar daca valoric sunt sub nivelul echipei romane. In meciul tur s-au aparat bine, reusind sa nu incaseze gol, pastrand sanse la calificare.

Spartak a mai disputat un tur in Conference League, trecand de Mosta FC din Malta, cu infrangere 3-2 in Malta si o victorie, scor 2-0 pe teren propriu.

In campionat, Trnava a disputat prima partida din noul sezon, in weekend, impotriva lui Pohronie, partida castigata cu scorul de 2-0, victorie care le da incredere in perspectiva disputei cu Sepsi.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Sepsi OSK (4-2-3-1): Niczuly – Stefanescu, Sousa, Tincu, Dimitrov – Fofana, Paun – Aganovic, Rep, Askovski – Chunchukov

Trnava (4-3-3) : Takac – Curma, Kosa, Twardzik, Trajkovski – Bukata, Savvidis, Gric – Cabral, Ristovski, Yusuf

Vezi AICI toate cotele pentru Sepsi – Trnava!

Absenti

Sepsi OSK: Mitrea

Trnava:

Istoric confruntari directe

Cele doua echipe s-au intalnit pentru prima data in partida tur, meci incheiat nedecis, scor 0-0.

Sepsi OSK – Trnava ponturi pariuri – Paul0722

Castigatoarea acestei duble o va intalni in urmatorul tur pe castigatoarea partidei Sutjeska – Macabi Tel Aviv.

Sepsi are presiunea pe umerii sai, dorindu-si foarte mult victoria si implicit calificarea in turul urmator. Valoarea lotului si mai ales desfasurarea jocului tur le da incredere covasnenilor, iar o ratare a calificarii iese din calcul.

Trnava va incerca sa profite doar de presiunea pusa pe umerii celor de la Sepsi, in afara acestui lucru, neavand premise care sa le confere sanse in aceasta partida.

Pronostic Sepsi OSK – Trnava: Victorie Sepsi – COTA 1.93!