Sepsi – Viitorul ponturi pariuri 30.05.2021

Sepsi Sf Gheorghe si Viitorul Constanta se intalnesc in finala pentru un loc in Coference League, ora de start a partidei fiind 20:30. Iata cateva date statistice interesante si pontul propus!

Date statistice

Sepsi a incheiat campionatul pe locul 4, dar a fost prima intr-un clasament al meciurilor de pe teren propriu, peste CFR Cluj, FCSB sau Craiova!

Zece puncte a luat Sepsi in ultimele 4 meciuri jucate la Sfantu Gheorghe. FCSB a fost singura care a reusit sa marcheze in poarta lui Sepsi si sa plece cu punct.

Sepsi este neinvinsa in cele 6 intalniri cu Viitorul pe teren propriu, cu mentiunea ca 5 dintre acestea s-au incheiat la egalitate.

Viitorul a avut prestatii modeste in acest sezon, a jucat in play-out, dar are inca sanse de a juca in cupele europene deoarece a terminat pe pozitia a doua in grupa pentru retrogradare.

In semifinala pentru Conference League Viitorul s-a impus cu 3-2 in fata Chindiei Targoviste, meciul jucandu-se la … Buzau.

Viitorul are doar doua puncte obtinute in cele 6 deplasari din acest sezon in care a jucat la echipele ce aveau sa joace ulterior in play-off, cu Craiova si … Sepsi!

Cote Sepsi – Viitorul
1X2
1.953.254.40

Pronostic Sepsi – Viitorul propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Victorie Sepsi 1.95Betano1.000 RON!

Leave a Comment: